Хората са създадени така, че бъдат различни и да харесват различни неща. Забавление за някой е изтезание за друг. Например някои хора обожават да скачат с бънджи, а други само приближавайки е до ръба на моста, изпадат в панически страх.

 

 

Някои хора се страхуват и изпитват погнуса от влечуги, други пък ги отглеждат в домовете си като домашни любимци. Така е и при храните, при цветовете, облеклото и във всеки един аспект.

Във видеото над тази статия ви показваме странно забавление, което набира голяма популярност в Интернет. Коментарите обаче са в двете крайности. Някои хора са впечатлени и искат да опитат, а други смятат, че дори не биха се доближили до тази лудост.

Става дума за специална водна пързалка, която има свойството да хипнотизира. Закритият тунел започва с комбинация между черни и бели цветове, които редувайки се, създават усещането, че се движите във времето и пространството.

Втората част от приключението преминава към спокоен, плавно преливащ жълто-син цвят, а на финала ви очаква ярка светлина.

 

 

Създателите на нестандартната водна пързалка споделят, че подборът на цветовете не е случаен. Идеята им е била да се създаде усещане за безтегловност, която ви телепортира в друг свят.

Хора, които са се пуснали по екстремният атракцион споделят, че усещането не може да се пресъздаде напълно от видео, а трябва да се изпита на живо. Вие от кой тип сте – бихте ли се пуснали по тази странна пързалка или не?  

 

Още от Digital.bg: Какво трябва да знаем за WeChat

 

Музика: Bensound.com