Microsoft се справи добре с обновяването на своята операционна система Windows 10 с полезни помощни програми и функции, но все още има място за приложенията на трети страни. Така, че ако току-що сте си купили нов Windows компютър, информацията на theverge ще ви бъде полезна.

 

По-долу ще откриете списъка на медията с най-подходящите приложения за новия ви Windows копютър.

Tweeten

По подразбиране приложението на Twitter за Windows 10 е само уеб приложение и предлага само най-основното. Tweeten е приложение за Windows 10, което предлага някои допълнителни функции за Twitter.

Plex

Plex предлага най-добрият начин за организиране на снимки и видео колекции. Приложението е безплатно в Microsoft Store и можете да стриймвате медийни файлове до почти всяко устройство, което вече притежавате.

Wox

Wox е ефективен лаунчер за Windows, който ви позволява да намирате приложения и файлове или бързо да търсите в мрежата. Той е много подобен на Alfred за Mac, и предлага много по-мощен начин за търсене от вграденото търсене в Windows. Wox поддържа добавки.

ShareX

ShareX е най-добрият инструмент за скрийншоти за Windows. Може да е прекалено голям за повечето хора, но ако искате да правите най-добрите скрийншоти, тази помощна програма ще ви позволи да изрязвате, рисувате и дори да създавате GIF или екранни записи. Можете също така да направите снимка на екрана и автоматично да я качите в Imgur или в друг уебсайт за хостинг на файлове с едно натискане на бутон.

EarTrumpet

Вграденото в Windows 10 аудио управление не е най-доброто. EarTrumpet цели да го подобри напълно. Това е помощна програма в системната лента, която ви дава нива на обем за всяко приложение и възможност за задаване на персонализирани входове и изходи за тези приложения.

Groupy

Groupy пренася интерфейса с табове от браузъра ви в останалата част на Windows. Можете да отворите всяко приложение и да го направите таб в друго приложение. Това е наистина полезно, ако искате да групирате набор от приложения или задачи в един прозорец, или просто обичате да имате табове за всичко. Groupy е на разположение за $ 4.99 самостоятелно или като част от Stardock Object Desktop, който ви дава и помощната програма Fences, която ви помага да организирате иконите на работния плот.

1Password

1Password е чудесно приложение за управление на пароли, което се справя дори с двуфакторната автентификация. Трябва да запомните само една парола, за да управлявате всичките си онлайн пароли. В Windows 10 дори ще получите интеграция с Windows Hello, за да можете да влезете в 1Password със скенера за пръстови отпечатъци или след разпознаване на лицето ви.

 

Вижте как да възстановим Windows 10 до по-ранно състояние