Сравнително спокойното откъм нови устройства лято приключи. Октомври е месецът на последната вълна нови смартфони, които да се появят на пазара навреме за празниците. AndroidGuys ни представят списък с някои от най-интересните нови модели смартфони, които можем да очакваме през октовмри.

 

LG V40 ThinQ

Компанията ще го покаже за първи път в Ню Йорк на 3 октомври, а ден по-късно ще проведе и специално събитие в Южна Корея. . Очаква се той да има дисплей с прорез и да използва 6.4-инчов POLED с пропорции 19:5:9. Смартофнът ще има мощен хардуер с процесор Qualcomm Snapdragon 845, 6GB RAM и най-вероятно тройна камера на гърба, която ще е в комбинация 12МР+16МР+12МР. Отпред ще има двойна камера в конфигурация 8МР+5МР. Моделът вероятно ще има и Quad DAC, Stereo Boombox и IP68 сертификация на корпуса.

 

 

Google Pixel 3 и Pixel 3 XL

Новите модели на Google ще дебютират на 9-ти октомври. Очаква се стандартният Pixel 3 да изглежда почти идентично с миналогодишния модел. Pixel 3 XL обаче ще има повече разлики, включително дисплей с прорез. Очаква се и двата модела да използват процесор Snapdragon 845 и подобрени камери, но и тази година те няма да са двойни. За сметка на това обаче ще имат двойни камери отпред. Естествено, ще използват и най-новата версия на Android.

 

 

Razer Phone 2

Геймърският смартфон идва на 10-ти октомври. Очаква се новият модел да използва по-стария процесор Snapdragon 835, 8GB RAM и Android 8.1 Oreo. Дисплеят ще е QHD със 120Hz. Най-вероятно смартфонът ще използва и приложението Chroma, което ще позволи интересни ццветови схеми на интерфейса.

 

 

Нови Samsung Galaxy телефони

А7 вече направи своя дебют, но на 11-ти октомври, Samsung Има още едно събитие за смартфони. Компанията пази информацията в тайна, което подклажда слухове, че тогава ще представи първия си сгъваем смартфон. Но може и просто да представи новия Alaxy A9 Star Pro, който да е с 4 камери.

 

 

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro

Huawei е готова със своя нов смартофн от най-висок клас. Mate 20 и Mate 20 Pro ще дебютират на 16-ти октомври. Те ще използват новия 7nm процесор Kirin 980. Очаква се Mate 20  да разчита на 6.3-инчов LCD дисплей, токато Mate 20 Pro да използва 6.9-инчов OLED панел. Вероятно и двата модела ще имат тройна камера.

 

 

OnePlus 6T

На 17-ти октомвр идва OnePlus 6T. Тази дата все още не е официално потвърдена, но вече имаше подобни намеци. Новият модел се очаква с 6.4-инчов AMOLED, процесор Snapdragon 645, вграден в дисплея сензор за пръстов отпечатък и Android 9 Pie.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix