В този технологичен свят, където хората са привлечени от магията на смартфони и таблети, важността на часовниците изглежда незначителна. Но когато става въпрос за истинска класика и стил, часовниците са победители.

Вашият усет за облеклото е важен, но ако имате часовник на китката си, това добавя допълнителен чар и изисканост. 

По-долу ще откриете селекцията на Designer-Daily за най-необичайните и креативни часовници, които определено ще поискате да притежавате.

1. Това е часовник на френския дизайнер Матьо Леханнер, който се предлага в шест различни цвята.

2. Съживете старите си училищни времена, като добавите този Game Boy Watch към вашите модни аксесоари.

3. Сложното и дълго име на този часовник – Tokyoflash Kisai 3D Unlimited Watch – не бива да ви смущава, тъй като от един бърз поглед разбирате колко е часа. Той има огледален LCD дисплей, който показва времето в часове и минути. Едно натискане на долния бутон променя дисплея в режим на дата.

4. Ето един линеен вариант на стандартните часовници. Вместо въртящи се в кръг стрелки получавате хоризонтално движещи се курсори. Това е Dual Linear Wrist Watch от Division Furtive.

5. Този часовник ви напомня, че настоящето е важно. Виждате само сегашното време: миналото е минало, а бъдещето все още не съществува.  

6. Часовник PAC-MAN от Ромен Джером. Може би сте виждали много подобни евтини часовници, но този е луксозен вариант.

7. Копчета за ръкавели или часовник? Защо не и двете, поднесени със стил.

8. MB&F HM4 Thunderbolt Watch е модерен часовник, който се състои от два циферблата. Единият показва часовете и минутите, а другият показва резерва на мощността на двигателя.

 

Вижте история на часовниците