Ако имате бизнес и искате хората да разберат за него, Instagram е идеалното място за това. Трябва да имате предвид, обаче, че събирането на ангажирана и лоялна публика в приложението не е лесна задача.

„Как да намеря последователи в Instagram?“ – това е въпрос, който всеки маркетолог си задава. От Hopper HQ представят набор от универсални и ефективни начини за получаване на последователи в Instagram. Как да направим 5000 последователя в Instagram?

 

Смартфоните и безжичните джаджи скоро ще могат да се зареждат през NFC. NFC Forum е името на организацията, която разработва и популяризира технологията Near Field Communication (NFC) в индустрията.

Сега разбираме за следващото подобрение, което вече бе одобрено от борда на директорите на NFC Forum. Благодарение на нова спецификация се добавя Wireless Charging Specification (WLc) към настоящата технология.

 

Tърсачката на Google всеки ден спестява ценно време на стотици милиони потребители по цял свят. Независимо дали използвате компютър или смартфон Google Search е оптимизирана да ви покаже бързо каквото търсите.

Дори ръцете ви да са заети или просто да не ви се пише можете да въведете заявка за търсене и само с гласа си, чрез Google Assistant.

Обикновено персоналния асистент се активира с продължително задържане на Home бутона на устройствата с Android. Google вече ще показва съобщения, когато резултатите от търсенето не са достатъчно добри

 

Кои са най-бързите смартфони с Аndroid през април, според AnTuTu? Често получаваме зрителски и читателски питания, в които се интересувате „Кой е най-мощният смартфон, който можем да ви препоръчаме?“.  Истината е, че тази ранглиста постоянно се променя и в нея влизат и излизат различни устройства, защото постоянно производителите на смартфони се състезават, кой ще направи нещо по-добро.

Класациите за най-мощен смартфон са множество, като обективните са едва няколко. Ако обаче трябва да изберем най-добре оценената от потребители, производители и журналисти, то това би била AnTuTu.

 

Вашата джаджа е устройство, което може да замени вашата банкова карта за безконтактни плащания. Тя също така може да ви помогне да подържате вашите спортни активности. Това може да замърси сериозно устройството, което носите.
Както е известно микроорганизмите причиняващи вирусни инфекции, живеят на гладки повърхности до три дни, така че е добре редовно да се почистват тези устройства, за да не се разболеете. Как да почистим качествено смарт часовник или фитнес гривна

 

Samsung Galaxy S30 ще има 150MP петорна камера Samsung Galaxy S20 Ultra е впечатляващ смартфон, който се възползва максимално от най-модерните иновации в камера технологиите на компанията. Вече ви информирахме кaк работи Space Zoom функцията за 100х приближение в Samsung Galaxy S20 Ultra. Припомняме ви, че настоящият флагман има четири камери в задната част.

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.