Много често хората просто прибират стария си лаптоп някъде и забравят за него.

Устройството обаче може да бъде много полезно за малките деца. При това не само за забавление, но и за обучение. How-to Geek описа как да подготвим стария си лаптоп за децата и те да извлекат максимума от него. Как да оптимизираме стар лаптоп за деца

 

Най-добрите безплатни алтернативи на Microsoft Word. Когато попитате хората каква програма използват, за да напишат доклад или писмо, много е вероятно те да кажат Microsoft Word. Това е идеалната текстообработваща програма от години, но вече има някои изключителни и безплатни алтернативи.

 

Qualcomm представиха официално нова версия на своята технология за бързо зареждане. Тази иновация е оптимизирана за смартфоните от средния клас и се казва Quick Charge 3+.

Сегашната премиера донякъде е изненадваща, тъй като премиерата на Quick Charge 4+ стана факт през 2017г. Новата технология не предлага толкова сериозни подобрения, което е причината да се казва Quick Charge 3+, а не "5"или "5+".

Все пак присъствието на символа "+" в името не е случайно, тъй като технологията е по-бърза и по-ефективна от Quick Charge 3.0. Qualcomm представи технологията Quick Charge 3+, която може да зареди смартфон до 50% за 15 минути

 

Как да получите помощ в Windows 10? Случвало ли ви се е компютърът ви да работи бавно и да чакате минути само за да ви зарeди дадена директория? Със сигурност са малко хората, които имат толкова здрави нерви, за да издържат подобно чакане. За да избегнете това има доста лесен начин да подобрите бързината на своя компютър, който е с операционна система Windows 10.
 

Пентагонът публикува три видео клипа показващи "НЛО" Те са тук! Това е констатация, която обикновено чуваме от героите във фантастичните холивудски продукции за извънземни. Но сега чуваме този израз в реалността и то онагледен с видео. Дали обаче тези клипове показват извънземни летателни обекти?!
През годините сме чували най-различни теории за извънземни видяни и снимани от хора по целия свят, но този път достоверността на източника на информация е доста сериозен. Но той официално да нарича показаното на кадрите "необясними въздушни явления".

 

NVIDIA официално придоби компанията Mellanox Technologies за $7 млрд. NVIDIA  обяви, че е завършила придобиването на Mellanox Technologies Ltd. Цената на транзакцията е $7 млрд. Компанията е производител на мрежово оборудване, включително адаптери и суичове. Сред най-големите им клиенти са имена като HP, IBM , Oracle и др. Тя е базирана в Израел и е глобален лидер в разработването на хардуер с InfiniBand Ethernet технологиите.

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.