Как да свържем всякакви устройства към телевизор без смарт функции Гледането на мултимедия, работата с приложения и забавлението с игри никога не е било по-лесно задача. Единственото, което ви трябва е смартфон със заредена батерия и добра връзка към интернет. Ако искате да се насладите максимално на любим филм или телевизионно шоу вероятно не бихте искали да се ограничавате до малките им екрани.

Дори по-големите размери на таблетите не са oптимално решение за всички потребители. Все пак дори не е нужно да се съобразявате с подобни ограничения.

Технологиите са достатъчно развити, за да ви позволят да гледате желаното съдържание на всяко устройство, независимо къде се намирате. За да извлечете пълния потенциал от колекцията си от мултимедия се нуждаете от Smart TV Box.

 

Приложението Chrome for Android има много полезни скрити функции, които могат значително да подобрят работата ни с него. В тази публикация се фокусират върху най-добрите трикове за актуализираната през 2020 година версия на Android приложението Chrome. Ето кои са най-полезните трикове в Google Chrome за Android

 

Kак да използваме смартфон с Android или iOS като уеб камерa Социалната изолация превърна домовете ни във виртуални конферентни зали за работа и достъп с любимите хора, докато изчакваме да се преборим с последиците от кризата.

Наличието на толкова голям брой хора, които едновременно са вкъщи за продължителен период закономерно доведе до бум в трафика на приложенията за видеоконферентни разговори.

Тези промени в нагласите на потребителите предизвикаха и ръст в продажбите на аудио аксесоари и компютърна периферия.

 

Skype срещу Zoom – коя услуга е по-добра за видео разговори? Работата от разстояние има своите особености, като активното използване на приложенията за видеочат е сред тях. Двете най-популярни в момента несъмнено са Zoom и Skype.

И двете имат своите предимства и недостатъци. AndroidAuthority ги съпоставя, за да можем по-лесно да преценим кое от тях ще е подходящият избор според нашите цели.

 

Fortnite продължава да се радва на впечатляваща популярност сред потребителите от месеци насам. За разлика от AppStore където можете свободно да изтеглите заглавието ситуацията при Android е друга.

Разработчиците на Epic Games решиха да не качват играта в Google Play, Вместо това собствениците на смартфони с Android трябва да посетят официалния им уеб сайт, за да изтеглят Fortnite. Играта Fortnite вече може да се изтегли от Google Play

 

Може ли виртуалната валута да е решение на финансовата криза предизвикана от COVID-19? За никой не е тайна, че в последното десетилетие технологиите се развиха до такава степен, че аналоговото се смята вече за ретро, а цифровото за ежедневие. Всичко около нас започва да става виртуално, а интернет и смарт технологиите да са неизменна част от бита ни.

Цялата тази цифровизация започна да добива нови измерения в последните няколко месеца, когато се появи и фактора COVID-19. Вирусът, който промени правилата във всяко едно отношение и който многократно забърза развитието на технологиите в живота ни.

 

Що се отнася до приложенията за съобщения, сигурността е едно от най-важните неща. Хакерските атаки в последно време зачестяват и всички компании са особено внимателни,  имайки предвид какви проблеми започнаха да изпитват Zoom по повод тяхната сигурност в приложението си.

Точно по този повод, Viber скоро ще позволи на своите един милиард потребители да контролират собствените си данни под формата на „изчезващи съобщения“, които ще могат да приложат в чат прозорците си. Функцията за самоизтриващи се съобщения във Viber ще е достъпна за всички потребители от началото на май

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.