Разнообразието от приложения за iPhone продължава да расте, а с него и избора за потребителите. За всяко приложение е трудно да се отличи, затова тези заглавия, които достигат върховете на класациите, определено си струва да се видят.

А компанията AppAnnie ни показва и статистиката за най-изтегляните приложения и игри за iPhone в България в към тази седмица.

 

Любопитно: Най-изтегляните безплатни приложения за Android в България тази седмица

 

Tangle Master 3D

Семпла, но атрактивна игра, която предизвиква логическото мислене. Целта е лесна – да се разплетат оплетените помежду си въжета. С всяко ниво те стават все повече и играчът ще трябва да проявява по-голяма съобразителност. Играта е безплатна, но с реклами.

 

 

Sneaker Art

Интересно приложение за почитателите на маратонките. Чрез него всеки може да създаде уникален дизайн за своите маратонки-мечта. Има голямо разнообразие от опции за дизайн, комбинация на цветове и добавяне на най-малките детайли като цвят на шевове, кантове и др. Дизайнът след това продължава и към връзките, кутията и дори виртуалната им продажба.

 

 

Messenger

Популярното чат приложение на Facebook очаквано намира място в челото на калсацията. То дава възможност на потребителите да поддържат контакт с близки, приятели и колеги бързо и лесно.

 

 

TikTok

Социалната мрежа за споделяне на кратки видеоклипове също се нарежда на високо място. Платформата е смятана от мнозина за следващия голям хит, като привлича вниманието на по-младите потребители.

 

 

Viber

Приложението за чат и безплатни разговори се радва на голяма популярност в България. Затова не е изненада, че то трайно е част от класациите за най-теглени приложения в страната. То предлага безплатни разговори, чат и разбира се, популярните стикери.

 

 

YouTube

Приложението на популярния видеопортал не се предлага предварително инсталирано като в Android. Затова то трябва да се изтегли при нова активация на iPhone. Разбира се, YouTube може да се гледа и през мобилния сайт, но приложението е по-удобно и предоставя повече функции.

 

 

Facebook

Въпреки многото критики и скандали около Facebook напоследък, социалната мрежа си остава много широко използвана.  Приложението вече има и тъмен режим, предлага всички функции и се препоръчва спрямо използването на мобилния сайт.

 

 

Instagram

Не е изненада, че социалните мрежи доминират в класацията. Тук е и Instagram, която въпреки конкуренцията от страна на TikTok, продължава да се радва на голям интерес и потребителите все още не се отказват от нея.

 

 

Google Maps

И тази, иначе много популярна, услуга на Google не се предлага предварително инсталирана на iPhone. Затова също е очаквано, че намира място в класацията за най-теглените приложения. Тя предлага безплатна навигация, данни за работното време и посещаемостта на много магазини и заведения и др. И всичко е безплатно.