В наши дни смартфоните вече не се предлагат само с една камера, а с по няколко, разположени както отзад, така и отпред. Навярно въпроса обаче, който най-често си задават хората когато си купуват нов смартфон е не колко са камерите, а с какви функции трябва да е оборудвана камерата на един съвременен модел смартфон.

 

1. Какви характеристики да търсите в камерата на новия си смартфон

В статията ще разберете какви функции трябва да имате предвид, когато купувате смартфон, ако искате да той да прави страхотни снимки.

 

 

2. 5 безплатни приложения за Android и iOS, които си заслужава да пробвате тази седмица

Седмицата неизбежно ще изобилства от задачи, но ще има и малко пролуки свободно време. За почитателите на мобилните технологии и приложения, това е удобна възможност да разгледат за нови игри и практични предложения, които да добавят към телефона си.

 

3. Android 12 ще улеснява инсталирането на алтернативни магазини за приложения

Google Play е в центъра на екосистемата превърнала Аndroid в най-популярната операционна система за смартфони в света. Отвореният характер на софтуера също така позволява на потребителите да изтеглят съдържание и от външни онлайн магазини. Това не е възможно на Apple устройствата и е една от причините да предпочетете Andrоid пред iPhone.

 

 

4. Kога смартфоните на Nokia ще получат Android 11

HMD Global е компанията, която вдъхна нов живот на бранда Nokia с премиерата на атрактивно портфолио от смартфони с Android. Едно от големите предимства на устройствата, които предлагат е, че работят с Android One. Toва означава, че новите модели на Nokia оперират с т.нар. "чист Android". 

 

5. Продажбите на смартфони от висок клас остават стабилни въпреки памндемията от COVID-19

Конкуренцията в пазар на смартфони от средния клас е доста сериозна през 2020г. Производителите с Android проявяват все по-голям интерес към този сегмент. Опитите им да предложат по-атрактивни модели са причина да разполагаме с разнообразни възможности за избор на добро устройство на достъпна цена. Неслучайно вече ви съобщихме, че потребителите проявяват най-голям интерес към смартфоните от средния и ниския клас през 2020г.