Понякога последната версия на дадено приложение може да не е най-добрата му версия. Проблеми и риск в сигурността могат да се случат и докато се връщате към по-стара версия, за да продължите да използвате това приложение по старому.

 

1. Как да се върнем към по-стара версия на Android приложение

Ето как  можете да се върнете към по-ранна версия на дадено приложение без да възникнат нежелани проблеми.

 

 

2. Бъг в Google Drive позволява на хакерите да инсталират зловреден софтуер

Облачните услуги са практично решение, което позволява да синхронизираме файлове между мобилните устройства. Копирането на снимка от смартфона и споделянето на екрана на лаптопа изисква само няколко кликвания. Google Drive е добър пример платформа, която синхронизира мултимедийната колекция и документите в облака. 

 

3.  7 полезни инструмента за отдалечен достъп и споделяне на екрана

Искате ли да споделите вашия Windows екран с приятел или колега, за да могат те да отстраняват технически проблеми? Може би искате да получите достъп до вашия Windows десктоп от таблета си, за да гледате филм докато си лежите в леглото?

 

 

4. Ето как изглежда отвътре Samsung Galaxy Note 20

Сам няколко седмици бяха необходими на iFixit да се сдобият с работещи версии на Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra, които бяха подложение на традицинния им тест. Специалистите разглабят устройствата на съставните им части, показвайки как изглеждат хардуерните им компоненти.

 

5. 25 години от премиерата на Windows 95

Windows 95 е операционна система, за която почти не се сещаме днес. Този софтуер има силно влияние върху развитието на Windows и компютърните технологии през последните две десетилетия. Първата публична версия на Windows 95 бе представена преди 25 години и определено е едно от най-важните събития в индустрията.