Време е да си купите нов компютър? Пазаруването на нов лаптоп или десктоп е вълнуващо, но потенциално скъпо изживяване. Ето защо от CNet препоръчват да продадете старата си машина, въпреки че ви изглежда твърде бавна и остаряла.

1. Какво да направите, ако сте решили да продавате компютъра си

Ако мислите, че идеята е добра, не спирайте да четете. По-долу ще откриете полезни съвети за това какво да направите, ако сте решили да продавате компютъра си.

 

 

2. 5 приложения за Android и iOS, които си заслужава да пробвате тази седмица

Традиционната селекция от приложения тази седмица се концентрира върху игрите и практичните идеи.

 

3. Отложиха премиерата на Windows 10X за 2021г.

Microsoft са доста мълчаливи относно бъдещето на Windows 10X след като анонсираха интересната концепция в края на миналата година. Този софтуер е базиран на стандартната версия на Windows 10, но е предназначен за устройствата с двойни дисплеи. 

 

 

4. Потребителите на Microsoft Teams ще могат използват два дисплея при видеоконференции

Microsoft Teams е приложението за видеоконференция на компанията, което предлага разнообразие от инструменти за комуникация, както за обикновените, така и за бизнес потребителите. Световната пандемия постепенно утвърди заглавието като един от най-важните продукти за Microsoft, който стана и обект на множество ъпдейти. 

 

5. Samsung ще представят пет нови устройства на 5 август

Остават приблизително две седмици до голямото събитие на Samsung, на което ще видим най-новото в хардуерните иновации на компанията. Вече ви съобщихме, че премиерата на Galaxy Note 20 ще бъде на 5 август, като това няма да бъде единственото устройство, което ще видим на тази дата. 

 

 

6. Китай обмислят санкции срещу Nokia и Ericsson, ако EC наложи забрани срещу Huawei

Китайският производител се превърна в символ на влошените търговски, политически и икономически отношения между САЩ и Китай. Вече повече от година Huawei са обект на непрестанни санкции, които влияят на нормалното им бизнес развитие. Въпреки проблемите и невъзможността да доставят хардуер от Huawei продължават да регистрират впечатляващи продажби на смартфони