Разпространението на коронавируса промени доста ежедневни навици и накара все повече хора да използват софтуер за видеоразговори. Това е само един от примерите, с които технологиите позволяват да бъдем креативни, дори в социална изолация. 

 

1. Три смартфона под 150 лв. подходящи за ученици

Старта на учебната година е подходяща възможност за покупката на смартфон не само заради изгодните предложения на производителите, но и с оглед все по-достъпната им цена. Може да ви прозвучи странно, но дори с бюджет от 150 лв. може да откриете атрактивни предложения с добри батерии, качествени дисплеи и камери с висока резолюция.

 

 

2. Вече можем да гледаме телевизионно съдържание заедно с приятелите си във Facebook Messenger

Виртуалната комуникация с приятелите е чудесен начин да се справим със социалната изолация. Неслучайно водещите приложения станаха обект на много ъпдейти от началото на пандемията досега. Така потребителите имат разнообразни възможности за избор на софтуер за видеоконферентни разговори и широк набор от функции, с които да общуваме свободно. 

 

3. 5 безплатни приложения за Android и iOS, които си заслужава да пробвате тази седмица

И през следващите дни има интересни приложения, които си струват времето и вниманието. Селекцията на NetxtPIT този път има нови версии на познати имена, нови заглавия и игри.

 

 

4. YouTube Shots ще е конкурент на TikTok

YouTube винаги е била платформа, която обещава дълги часове забавление на потребителите. Освен традиционните музикални клипове, интервюта и документални филми можете да откриете атрактивно съдържание в редица категории и жанрове. Най-популярната видео услуга в интернет постоянно стимулира авторите да бъдат още по-креативни и да ъплоудват още по-качествени клипове в YouTube. 

 

5. Какво да направите, ако Android смартфонът ви не може да се свърже с компютъра

Android телефонът ви не може да се свърже с вашия Mac или Windows компютър? Това може да се дължи на много причини, включително неправилен режим на връзка или липса на подходящи драйвери.

Ако нямате представа какво причинява този проблем, разгледайте информацията ни. Всеки описан по-долу съвет коригира определен проблем, така че тествайте всички, докато компютърът ви не открие телефона ви.

 

Музика: bensound