След като в продължение на месеци бе обект на сериозни спекулации от Sony най-накрая разкриха дизайна на дългоочакваната си конзола. Sony PS5 има футуристична визия в черно и бяло, която допълва официалните DualSense контролери за устройството.

 

1. Ето как изглежда Sony PlayStation 5 (Видео)

Компанията също така потвърди, че ще продава две версии на Sony PlayStation 5 на пазара. Едната от тях ще включва 4K Blu-ray оптично устройство, докато другия модел ще бъде Digtial Edition версия на конзолата. Разбира се премахването на този модул позволява на втората конфигурация да бъде по-тънка и лека.

 

2. 9 начина да повишим производителността на компютъра

Живеем в забавни времена - роботи прахосмукачки се „разхождат“ из домовете ни, термостата знае кога ще се приберем в къщи. Но дори и в тази невероятна ера на автоматизация, компютърът ви все още се нуждае от вашата помощ, за да подобри производителността си.

 

 

3. 5 нови функции в Android 11, които ще направят смартфоните по-добри

Аndroid е най-популярната операционна система за смартфони с най-голямата колекция от приложения, разнообразни възможности за персонализация и постоянни актуализации. Google постоянно работят над нови идеи и вече са готови с бета версията на Android 11

 

4. Най-полезните команди за по-прецизно търсене в Google Search

Колко пъти ви се е случвало да търсите нещо в Google и да получите куп неправилни или несвързани резултати от търсенето си, които искате да можете да филтрирате? За щастие, има начини винаги да получавате точните резултати, които ви интересуват.

 

 

5. Apple ще станат първата американска компания с пазарна стойност от $1.5 трилиона

iPhone е символ на някои от най-големите технологични иновации от последното десетилетие. Apple винаги са се опитвали да ни предоставят луксoзни продукти с футуристичен дизайн. Това е причината да бъдат една от най-влиятелните компании в света.