Samsung бе домакин на първата в историята на компанията виртуална премиера Galaxy Unpacked, предавана на живо от Южна Корея.

На нея беше представено портфолио от пет нови мощни устройства: Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra – най-мощната серия на Note досега; Tab S7 и S7+ - многофункционални таблети; Galaxy Watch3 – премиум смарт часовник с високотехнологични функции за грижа за здравето; Galaxy Buds Live – стилни и ергономични слушалки с изключително качество на звука; и Galaxy Z Fold2 – новото поколение смартфон със сгъваем екран с усъвършенствани технологични функционалности.

 

 

Смартфоните от серията Galaxy Note20 се предлага две версии: Galaxy Note20 Ultra – създадена за феновете на Note, които имат най-високи изисквания по отношение на мощността и ефективността; и Galaxy Note20 – за по-широкия кръг от потребители, които искат да оптимизират времето, прекарано в работа, и да се наслаждават на възможностите да играят на мобилните си устройства.  

 

Дизайн и дисплей

Серията Galaxy Note20 затвърждава това, като демонстрира най-голямата мощ в Note устройство досега, за да ти осигури всичко, което знаете, обичате и очаквате от Galaxy.

 

Galaxy Note20

 

Galaxy Note20 разполага с най-бързия процесор от всички Galaxy Note устройства. Серията предлага най-съвременни технологии и най-добрите в този клас мобилни изживявания без компромис в емблематичния дизайн.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra въвеждат нови „мистични“ цветове  – в меки, неутрални тонове, неподвластни на променящите се тенденции, в комбинация със съвсем нов ефект, подобен на матова текстура, който предотвратява отпечатъци от пръсти и замърсявания.

 

Galaxy Note20 Ultra

 

Galaxy Note20 Ultra въвежда за пръв път в Note серията яркия Dynamic AMOLED 2X дисплей и 120Hz скорост на опресняване, които гарантират гладки изображения на най-добрия екран на Samsung досега, който променя автоматично настройките си спрямо съдържанието, което гледате, за да удължи живота на батерията. Ще се наслаждаваш на интелигентните възможности на батерията през целия ден, както и на супер бързо зареждане – над 50% заряд само за 30 минути.

 

5G и Wi-Fi 6 свързаност

Лидерската позиция на Samsung Galaxy в сферата на 5G извежда потребителското изживяване до  още по-високо ниво – благодарение силата на 5G да правите това, което наистина тви доставя удоволствие. Наслаждавайте се на предимствата на бързи скорости и на спокойствието, че всичко, от което се нуждаете на един клик разстояние – благодарение на Galaxy 5G и на Sub-6 и mmWave мрежите.

Galaxy Note20 Ultra притежава стабилна Wi-Fi 6 връзка към мрежи с оптимизирана латентност за разнообразни стрийминг услуги. Благодарение на Samsung Knox (платформата за мобилна сигурност на Samsung), пълната сигурност на хардуера и софтуера им е гарантирана.

 

 

За пръв път в Galaxy устройство, поддържащо ултраширокочестотна свързаност (UWB), Nearby Share достига нови нива на бързо и лесно споделяне на Galaxy Note20 Ultra. Само чрез насочване на Note20 Ultra към друго Galaxy устройство, поддържащо UWB, Nearby Share автоматично съставя списък на хората, с които можете да споделяте в горната част на панела.

Наличните в бъдещите функционалности, базирани на UWB, ще ви помагат да откривате различни неща с по-голяма прецизност, благодарение на AR технологията, както и да отключвате дома си с телефона в ролята на дигитален ключ.

 

Оптимизиран стилус S Pen

Високо ценен от верните почитатели на серията Galaxy Note20 и от любителите на мултитаскинга, оптимизираният S Pen предлага невероятно потребителско изживяване при писане, за да можете да запечатате вдъхновяващите си идеи, независимо къде се намирате.

S Pen в серията Galaxy Note20 постига ненадмината прецизност за още повече точност и бърза реакция на устройството при писане. Благодарение на т. нар. Anywhere actions (5 нови за серията функционалности) можеш да управлявате без докосване устройството със стилуса бързо и лесно – например да се върнете към началния екран или да направите скрийншот.

 

 

Видео възможности

Със съотношение 21:9 и 24fps видеозапис, 8К камерата на Galaxy Note20 осигурява ултра висока резолюция и професионално качество на видеозаснемане. Мощният Pro Video режим предлага професионални настройки на фокус, звук, експозиция, контрол на скоростта за приближение и 120fps заснемане при FHD за видеа, изглеждащи като истински кинопродукции.

Освен това, има възможност за управление на източниците на звук чрез настройки за избор на микрофоните върху устройството и външни източници, за да може звукът да бъде ясен и чист. В комбинация с Galaxy Buds Live, можеш да записваш кристално чист звук, намалявайки шума в заобикалящата ви среда.

 

 

Свързване с телевизор чрез Samsung DeX

За пръв път с помощта на Samsung DeX може да свържете безжично своя Galaxy Note20 към Smart TV, когато се нуждаете от по-голям екран. Може  да управлявате едновременно два екрана така, че да си пишешете с приятели на устройствата от серията Galaxy Note20, докато гледате видео на своя „умен“ телевизор.

 

 

Наличност и цени

Серията Galaxy Note20 ще се предлагат на избрани пазари, включително и България, от 21 август 2020 г. в следните цветове и на съответните цени:

Galaxy Note20: Мистично бронзово, Мистично зелено, Мистично сиво на цена от 1 849 лв.

Galaxy Note20 Ultra: Мистично бронзово, Мистично черно  - на цена 2 549 лв.

Предварителните поръчки за Galaxy Note20, Note20 Ultra  стартират още от днес. Всички, които закупят Galaxy Note20 / Note20 Ultra  в периода от 20:00 ч. на 05.08 до 23:59 ч. на 20.08.2020 г. от официален партньор на Samsung България и активират устройството в периода от 17.08.2020 до 30.08.2020 г. включително, могат да получат подарък.