Samsung представи новия Galaxy A31, мобилно устройство с мултифункционална четворна камера, впечатляващ Инфинити-U дисплей и мощна 5,000 mAh батерия, която ще те съпровожда през целия ден.

Новият смартфон предлага разширени функции и иновации, и обогатява семейството на Galaxy A.

 

 

Дисплей с перфектен размер

Големият Инфинити-U дисплей с размери 6,4 инча. Екранът буквално изпълва предната част на телефона от единия до другия край.

Можете да се наслаждавате на любимите си видео-клипове и игри, или на лайвстрийм с качеството на FHD+ Super AMOLED и ефекти, които карат картината да оживее.

 

 

Камери

Невероятната основна 48MP камера ти позволява да правите снимки и видео-клипове с висока резолюция и чистота на образа.

Благодарение на широкоъгълната 8MP камера и 123-градусовото зрително поле улавяте още повече от света около себе си. С 5MP макро камера заснемате качествени близки кадри, а с 5MP камера за дълбочинност и технологията за фокус наживо във фотографиите изпъкват онези обекти, които са важни за вас.

 

 

Мощност

Когато сте навън и водите динамичен живот, се нуждаете от телефон, който ви следва навсякъде.

Батерията с капацитет 5,000mAh ви дава силата да стриймвате, да споделяте и да играете. А когато батерията започва да се изтощава, включете 15-ватовото бързо зареждане, и само за 30 минути ще подсигурите заряд за цел ден. 

 

 

Производителност

Galaxy A31 разполага с високотехнологичен осемядрен процесор, 4GB RAM и технология, базирана на Изкуствен интелект за още по-добро потребителско изживяваме, когато играеш. Смартфонът е снабден с 64GB вътрешна памет и възможност за разширяване на капацитета с още до 512GB.

Така можете да сваляте и съхранявате още повече информация, без да се налага да триете.

 

 

Защита

Samsung Knox е неразделна част от хардуера и софтуера на Galaxy A31, и предпазва информацията във всеки един момент. Скенерът за пръстов отпечатък върху дисплея предлага биометрично разпознаване и защита от най-висок ниво – вие сте единственият, който може да отключи устройството, просто с едно докосване.

В комбинация със  Samsung Pay, технологиите за сигурност правят пазаруването безопасно, лесно и бързо.

 

 

На българския пазар Galaxy A31 ще бъде наличен скоро в цветове черно и синьо.