Samsung представи новата Galaxy S20 серия смартфони от най-висок клас, които коренно променят начина, по който улавяме и възприемаме света около нас. Galaxy S20 въвежда за пръв път на пазара напълно нова архитектура на камерата, която комбинира изкуствен интелект и най-големия досега сензор за изображения на Samsung, осигуряващ изумително качество на кадрите.

 

 

Наред с това, Galaxy S20 прави изживяването ни с телефона по-лесно и по-приятно от всякога: можем да се наслаждаваме на любимата си музика във всеки един момент, да гледаме видео по най-завладяващия начин и да играем игри в движение, сякаш сме на конзолата си у дома.

 

 

5G

5G дава началото на ново десетилетие в мобилните иновации. И за да даде живот на това ново поколение свързаност, всеки модел от серията Galaxy S20 — Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra е готов за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са достъпни в LTE вариант, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вариант. Това са първите устройства, които могат да осигурят нови мобилни изживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.

 

 

Камери 

С по-голям сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 е значително увеличена, за да откроява детайлите с невероятна чистота на образа и за да предлага възможността за обработка. S20 и S20+ имат 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra – 108 мегапискелова. Друго предимство са широките сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност. S20 Ultra прави още една стъпка напред с опцията за динамично превключване между модус на висока резолюция от 108 МP и модус за 12 МP, и това благодарение на небинарна технология, която комбинира 9 пиксела в един на едно сензорно ниво.

 

 

Технологии за приближение:

Space Zoom технологията на Galaxy S20, която комбинира Hybrid Optical Zoom и Super Resolution Zoom, включва дигитална функция за приближаване на базата на изкуствен интелект. Можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане. Използвай до 30 пъти общо приближение с  Galaxy S20 and S20+ или премини към революционните лещи на S20 Ultra, които ползват изкуствен интелект, мултиимиджов процесор за намаляване на качеството при силни нива на приближаване така, че потребителите могат да ползват Super Resolution Zoom с до 100X увеличение с по-чист от всякога образ.

 

 

Професионални възможности за заснемане на видео

Galaxy S20 предлага впечатляващи възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в изумително реалистична картина и качество. А след заснемането, потребителите могат да стриймват видеото към своя Samsung QLED 8K телевизор и да се наслаждават на най-доброто визуално изживяване. Дори и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор, благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект.

 

 

Аудио

Независимо дали току-що се събуждаш, или отиваш към фитнеса, можеш да се наслаждаваш на любими парчета благодарение на новата интеграция между Spotify и Bixby Routines. С помощта на Music Share може да свържеш устройството си към аудио системата в колата си или с високоговорител, за да можеш ти или твой спътник да влезе в ролята на DJ по време на пътуване.

 

 

Ексклузивен стрийминг

Благодарение на професионалната камера на Galaxy S20, Netflix и Samsung си партнираха, за да поставят Galaxy S20 в ръцете на известни режисьори, които да заснемат ексклузивно съдържание за потребителите на Samsung. Освен това, ще можеш да търсиш и гледаш програми и продукции на Netflix само с една гласова команда към Samsung Daily, Bixby, и Finder.

 

 

Изключително гейминг изживяване

Galaxy S20 извежда мобилното гейминг изживяване на следващо ниво. На неговия 120Hz екран ще се наслаждаваш на изключително гладък гейминг – перфектен през 5G мрежа. По-късно тази пролет Microsoft – партньор на Samsung, ще пусне своята популярна игра Forza Street в Galaxy Store. Това ще бъде истинско събитие, тъй като играта за пръв път ще излезе в мобилен вариант. Съчетавайки бърз процесор, 12 GB RAM, звук, настроен в партньорство с AKG, и game booster, който работи непрекъснато, за да оптимизира настройките за най-добро представяне, Galaxy S20 осигурява мощно гейминг изживяване.

 

 

Батерия

Подготвени  с по-голяма и по-умна батерия, моделите Galaxy S20 поддържат 25W бързо зареждане, а моделът Ultra поддържа и 45W супер бързо зареждане. Цялостната серия е оборудвана с голям обем памет (128GB за S20; 128GBза Galaxy S20+ и 128GB S20 Ultra).

 

 

Софтуер

С Galaxy S20 получаваш и най-чистия, най-опростен и най-интуитивен интерфейс досега с One UI 2. Можеш  също така да използваш Galaxy S20, за да контролираш своя умен дом чрез SmartThings, да постигаш своите цели за здравословен начин на живот със Samsung Health, разплащаш се със Samsung Pay и много други.

 

 

Цени и наличности в България

От 13 март 2020 г. Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra ще се предлагат масово от операторите, и веригите за потребителска електроника в България. Цените стартират от 1,749 лв за Galaxy S20, 1949 лв за Galaxy S20+ и 2649 лв за Galaxy S20 Ultra. Серията Galaxy S20 ще бъде налична в различни класически цветове:

 

Цветиве

Galaxy S20: космическо сиво, небесносиньо, небесно розово

Galaxy S20+: космическо сиво, небесносиньо, космическо черно

Galaxy S20 Ultra: космическо сиво, космическо черно

 

Предварителните поръчки в България за Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra стартират на 11 февруари 2020 г. в 22:01 ч. В периода между 11 февруари и 8 март 2020 г, включително, потребителите, които направят предварителна заявка за закупуване на Galaxy S20+, или Galaxy S20 Ultra, ще имат възможност да получат един от 1,500бр* Galaxy Buds+, след активация на телефона между 9-ти и 15-ти март и регистрация в приложението Samsung Members между 30-ти март и 9-ти април