Samsung официално представи Galaxy Note10, нова линия в премиум сегмента при смартфоните, която комбинира елегантен дизайн с мощна производителност и инструменти за продуктивност, даващи възможността на потребителите да превърнат всеки един момент в специален.

 

Вдъхновен от поколение, което безпроблемно балансира между работата и личния си живот, Galaxy Note10 дава свободата на потребителите да работят по начина, по който те предпочитат и да изразят креативния си потенциал, навсякъде и по всяко време.

 

От години серията Galaxy Note помага на милиони лоялни потребители по света да преследват мечтите си и да постигат целите си – а сега с Galaxy Note10, Samsung им дава възможност да правят още повече от нещата, които обичат.

 

 


1. Дизайн

Потребителите на Galaxy Note ценят мощността и изискания дизайн – не просто вида и усещането на устройството, а изживяването, което предлага. Всеки елемент от Galaxy Note10 е създаден да бъде елегантен, тънък и да не отвлича вниманието – за да могат потребителите да се посветят изцяло на идеите, проектите и съдържанието, което e най-важно за тях.

 

 

Два размера: За първи път Galaxy Note10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия за тях Note. Galaxy Note10 представя серията Note на потребителите, които искат да се възползват от мощността на S Pen и безупречна производителност в компактен форм фактор, комбинирайки 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино в най-компактния Note някога. Galaxy Note10+ притежава най-големия екран в Note серията досега, с 6.8-инчов  Инфинити дисплей като на кино, който същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

 

 


Дисплеят на Note10 е най-добрият досега от Samsung. От конструкцията му, до безупречната му технология, той е проектиран да потопи потребителите в любимото им телевизионно съдържание, филми и игри.

 


Дизайн от край до край: Инфинити дисплеят като на кино на Galaxy Note10 е почти без рамка, докато прорезът в дисплея, предназначен за предната камера, е позициониран централно, за да съхрани баланса в дизайна. Най-завладяващият дисплей на Samsung осигурява безупречно изживяване между мисли и действия, гледане и създаване на съдържание.

 


Дисплей с най-доброто качество: Galaxy Note10 е оборудван с награждавания с награди Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове, снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note и са придружени от забележителна и широка цветова гама. Дисплеят на Galaxy Note10 е UL верифициран за 98% еднообразие на цветовете и яркостта. Дисплеят Eye Comfort редуцира синята светлина, без да влияе на качеството на цвета за още по-комфортно гледане.

 

 

2. Камери

С Galaxy Note10, създателите на съдържание и всички потребители могат да използват най-съвременните инструменти, за да заснемат зашеметяващи видеа и снимки – за да може онлайн каналите, историите и публикациите им в социалните мрежи да се отличават и да въздействат. С помощта на комбинация от най-модерната технология за заснемане на изображения и софтуер, Galaxy Note10 издига мобилната видеография и фотография на следващо ниво.

 


Премиум видео технология: Galaxy Note10 позволява на потребителите да заснемат видео с професионално качество, без да се налага да носят със себе си допълнително оборудване. Функцията Live focus видео добавя възможност за корекция на дълбочината на полето, така че да можеш да замъглиш фона и да акцентираш върху обекта си. Функцията  Zoom-In Mic усилва аудиото и отвежда фоновия шум настрана, за да ти помогне да акцентираш върху предпочитаните от теб звуци. И, за да премахнеш трептенето и прескачанията, които причиняват размазване в кадъра, новата функция Super steady стабилизира картината - сега налична в режим Hyperlapse за безупречни time-lapse видеа през цялото време.

 


Нощен режим: Хората заснемат много от своите селфита в ситуации със слаба светлина – на вечеря, на концерти или просто докато се наслаждават на залеза. Нощният режим, сега наличен в предната камера, позволява на потребителите да заснемат удивителни селфита, независимо колко мрачни и тъмни са условията за снимка.


3. Производителност

Note потребителите поставят акцент върху производителността и виждат телефона си като основен елемент, който им помага да правят и постигат повече, където и да са. За тези потребители, Galaxy Note10 осигурява нови технологии, подобрени възможности и мощни интеграции, всички с цел да бъде дадена на потребителите свободата да работят по начина, който ги прави най-продуктивни.

 


Еволюцията на  S Pen: Galaxy Note10 надгражда BLE възможностите на S Pen, налични в Galaxy Note9, като добавя Air actions – възможността да управлявате определени аспекти на устройството чрез жестове, посредством S Pen. Чрез отваряне към трети лица на пакета за софтуерни разработчици (SDK), сега програмистите могат да създадат нови персонализирани контроли на писалката, така че потребителите да се наслаждават на любимите си игри и приложения по най-подходящия за тях начин.

 

 

Samsung DeX за твоя персонален компютър: Galaxy Note10 разширява възможностите на интерфейса Samsung DeX, правейки по-лесно за потребителите да разпределят работата между техния телефон, компютър или Mac. Само с обикновена, съвместима USB връзка, потребителите могат с едно докосване да местят файлове между различни устройства, да използват любимите си приложения с мишка и клавиатура, като същевременно запазват сигурността на своята лична информация в телефона си, благодарение на Samsung Knox.

 


Директна връзка с Windows: Galaxy Note10 интегрира връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона. Само с един клик потребителите могат да се свържат със своя комютър с Windows 10. Там ще могат да виждат нотификации, да изпращат и получават съобщения и да преглеждат скорошни изображения, без да се налага да поглеждат към телефона си.


4. Функция за супер бързо зареждане: Само с 30 минути зареждане, Galaxy Note10+ издържа цял ден с възможност за жично зареждане с мощност от 45W.

 

5. Безжично  PowerShare зареждане: Функцията за безжично PowerShare зареждане е налична вече и в Note. Потребителите могат безжично да презаредят своя Galaxy Watch, Galaxy Buds, или друго Qi-съвместимо устройство с Galaxy Note10.

 

 

7. Гейминг: Тъй като мобилните игри стават все по-тежки за процесора и богати на графики, най-добрите гейминг изживявания изискват топ спецификации. Galaxy Note10 представя най-компактната система за водно охлаждане чрез медна топлинна тръба, която осигурява оптимално представяне по време на геймплей, като същевременно запазва тънкото и елегантно тяло на устройството. С базирания на изкуствен интелект Game Booster, Galaxy Note10 оптимизира производителността и консумацията на батерия в зависимост от играта. А благодарение на P2P стрийминг услугата PlayGalaxy Link, потребителите могат да продължат играта на телефона си от момента, в който са я оставили на своя компютър, без да се нуждаят от локално съхранение на съдържанието.

 

8. Бързи скорости: С LTE и 5G опции, Note10 потребителите могат да извлекат максимума от най-бързите налични мобилни скорости на своите оператори. Galaxy Note10+ 5G използва цялата мощ на мрежата от следващо поколение за стрийминг на видеа във висока резолюция, светкавично сваляне на съдържание и стрийминг на игри със сериозни изисквания в реално време. Позволявайки ни да правим всичко, което обичаме, със светкавична скорост, Note10+ 5G променя начина, по който възприемаме съдържание и се свързваме с нашите приятели и семейство.

 

 


9. Наличност на Galaxy Note10 и предварителни поръчки

Galaxy Note10 ще бъде наличен в България в цветове Сребърно сияние, Розово сияние и Черно сияние, а Galaxy Note10+ ще бъде наличен у нас в цветове Сребърно сияние, Бяло сияние и Черно сияние от 23 август 2019.


Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix