Motorola винаги търси нови начини да предостави на потребителите още повече възможности и чисто новият moto g60 е един класически пример. Новото попълнение на серията Мoto g, разполага със система от 108 MP1 камери - най-големия размер на пиксела на камерата на Motorola досега, както и с огромна 6000 mAh батерия, дисплей с висока честота на опресняване и  производителност, подкрепена от  платформата Qualcomm Snapdragon.

 

Професионални снимки със смартфона moto g60

Moto g60 съдържа 108 MP система от камери, съчетана с чисто новата технология Ultra Pixel. Тя използва специална технология pixel binning, който комбинира 9 пиксела в един огромен 2,1 um Ultra Pixel, за да предостави на потребителите 9 пъти по-висока светлочувствителност за невероятно ярки изображения с ултрависока разделителна способност дори при най-предизвикателните светлинни условия.

 

Видео ревю: Motorola Edge 20 Lite - Качествен смартфон с достъпна цена

 

В допълнение, ултраширокоъгълния обектив помага на потребителя да развие творчеството си, побирайки 4 пъти повече в кадъра и улавяйки точно това, което виждат очите на заснемащия. Обективът Macro Vision приближава до 4 пъти по-близо до обекта, заснемайки и най-неуловимите детайли. Ежедневните снимки се превръщат в професионално изглеждащи портрети с помощта на сензора за дълбочина.

 

Любопитно: Motorola Edge 20 Pro - Флагман смартфонът с достъпна цена

 

Камерата съдържа още много иновативни функции, като например режимът Dual Capture, който позволява записване едновременно и със задната, и със селфи камерата, показвайки и заснемащия, и обекта на заснемане, така че всички страни на историята да бъдат уловени наведнъж.

 

Мощна батерия и производителност

Никой  не обича да се притеснява за батерията на телефона си. С moto g60 и огромната му 6000 mAh батерия, тези притеснения могат да останат в миналото. С до 54 часа издържаща батерия, дори най-натовареният работен ден или нощно излизане не могат да изтощят батерията на този смартфон. Когато все пак има нужда от презареждане, TurboPower осигурява часове енергия само за няколко минути зареждане, така че потребителите да могат да презаредят бързо и след това да се върнат към ежедневните задачи.

 

Още от Digital: Ето как снимат камерите на смартфоните Motorola Edge 20 и Edge 20 Pro

 

Snapdragon 732G визуализира графиките светкавично бързо и захранва системата на камерата, така че игрите да изглеждат много по-реалистично а снимките да бъдат по-ярки отвсякога.  В съчетание с 6 GB Ram, потребителят може да се движи напред-назад между приложенията мигновено. Цялата тази скорост се управлява със забележителна енергийна ефективност, така че батерията издържи максимално.

 

Дисплей със 120 Hz честота на опресняване

Великолепният 6,8“ дисплей Max Vision FHD+ кара любимото съдържание да оживява. Потребителите могат да се насладят на истински цветове, подобрена яркост и контраст със съвместимост с HDR10. И като първото устройство на Motorola със 120 Hz честота на опресняване, moto g60 е два пъти „по-плавен“ от типичните смартфони, което значи, че почти няма забавяне при превъртане на уеб страници, игри или гледане на видеоклипове с висока скорост на движение.

Цялата тази мощ е подкрепена от 128 GB вградена памет, която осигурява достатъчно място за снимки, филми, музика, приложения и игри. И все пак, потребителят има възможност да добави до 1TB с помощта на картата microSD.6

 

Модеран дизайн и цветове

Това устройство е внимателно проектирано и изящно изработено. Изключително тънките рамки осигуряват по-голяма площ на екрана, а оцветеният корпус около задните камери добавя още една нотка на изтънченост. Модерният дизайн, събран в едно, се предлага в разкошния цвят металик – Dynamic Gray.

 

Любопитно: Как работи “Ready for” функцията за жично и безжично споделяне на съдържание при Motorola Edge 20 Pro

 

Софтуерното изживяване с това устройство е толкова красиво, колкото е визията на самия смартфон. Android 11 прави устройството по-сигурно, по-интуитивно и по-умно. Не по-малко важни са и по-доброто управление на разговорите в приложенията за съобщения, подобрения контрол върху свързаните устройства и по-практичния подход към поверителността на данните в тази вълнуваща

Google актуализация. Android 11 предоставя и нови, подобрени функции за достъпност на феновете на серията moto, като по-бърз и по-лесен гласов достъп и бързи клавиши, задвижвани от смарт асистента.

 

 

Motorola продължава мисията си да предоставя на потребителите чиста версия на операционната система Android, като същевременно намира нови начини да опрости взаимодействието на потребителя с неговия смартфон и да направи технологиите още по-лесни за използване.

Цени и наличности на Motorola moto g60 

 Moto g60 ще се предлага в региона на Югоизточна Европа на стартова цена от 499лв.