Huawei представи серията Huawei Watch 3, която се състои от моделите Huawei Watch 3  и Huawei Watch 3 Pro, които предлагат на потребителя съвременно интелигентно изживяване с богата интерактивност и свързаност в разнообразни сценарии. Освен професионалните функции за проследяване на здравни и фитнес параметри, и супер дългия живот на батерията, серията Huawei Watch 3 предлага сензор за измерване на температурата на кожата.

 

 

С добавянето на нови функции като регистриране на миенето на ръцете и на падане, новите смарт часовници помагат на потребителите да следят прогреса на тренировките и здравното си състояние с научно-обосновани решения, независимо от начина на живот, който водят.

 

 

 

Дизайн

Серията Huawei Watch 3 търси баланса между смарт часовника и естетиката на традиционните часовници. Полираното тяло от неръждаема стомана преминава в извито 3D стъкло и голям дисплей, завършващо неподвластния на времето дизайн на часовника. HUAWEI WATCH 3 е първият часовник на Huawei с въртяща се 3D корона, чувствителна на допир.

 

 

Благодарение на свръхпрецизното разпознаване на движението на пръстите, потребителите могат да увеличават и намаляват изображенията и да приплъзват коректно през менютата. HarmonyOS въвежда изцяло нов потребителски интерфейс с лаунчер от тип грид-меню с приложения, който допълва въртящата се 3D корона за още по-гладко и по-интуитивно потребителско изживяване.

Серията Huawei Watch 3 дебютира с разширена колекция от циферблати и каишки, чрез които потребителите да персонализират своето устройство. С богат набор от иновативни теми, включително технологии, гейминг, DIY и кратки видеа, циферблатите могат да се комбинират със силиконови, кожени, стоманени и титаниеви каишки.

еSIM поддръжка

Серията Huawei Watch 3  поддържа самостоятелна свързаност. Чрез активиране на еSIM услугата на смартфоните, потребителите могат да споделят телефонния си номер, както и плана за гласови обаждания и данни между смартфона и смарт часовника. При пътуване, Huawei Watch 3  може да се превърне в личен асистент и да показва информация за транспорта до и от летището и за полета само при раздвижване на китката, спестявайки ровенето в багажа за смартфона.

Huawei Watch 3  има инсталирана AppGallery, откъдето потребителите могат да изтеглят и приложения на други производители.

Батерия, която издържа много

Серията Huawei Watch 3  е като професионален фитнес инструктор, предлагащ над 100 тренировъчни режима, измерване на температурата на кожата с нов прецизен сензор, разпознаване на евентуално падане и SOS аларма. Заедно с функциите за следене на здравни параметри като пулс, наситеност на кръвта с кислород, качество на съня и ниво на стрес, потребителите имат богата информация за своето здравно състояние.

 

 

Серията Huawei Watch 3  осигурява цялостна защита на личните данни на потребителя и изисква съгласие, преди логване на каквито и да е данни. HTTPS криптиране защитава данните по време на предаването им, за да могат потребителите да са напълно спокойни и защитени докато се радват на функциите за следене на здравните и спортни параметри.

 

 

Huawei Watch 3 Pro предлага ултра дълъг живот на батерията, до 5 дни в Smart mode и до 21 дни в Ultra-long battery life mode. Huawei Watch 3 издържа до 3 дни в Smart mode, и до 14 дни в Ultra-long battery life mode.