Honor официално представи своята първа серия смартфони: Honor 20 Lite, Honor 20 и Honor 20 Pro, в Лондон. Изящната смартфон колекция е доказателство за ангажираността на бранда да предлага потребителско изживяване, съобразено с нуждите на младото поколение по цял свят.

 

 

Новата серия Honor 20 Series приковава погледите с първия в света динамичен холографски дизайн и 48MP четворна AI камера. Мощната четворна камера спечели на Honor 20 Pro впечатляващия DxOMark резултат от 111 точки. Honor 20 и Honor 20 Pro ще са в ценовия клас до € 599, а Honor 20 Lite ще се продава на цена, започваща от € 299.

 

 

Холографски дизайн

Honor 20 преобръща представите на потребителя за смартфон дизайн, превръщайки се в първия смартфон в историята на Honor , който разполага с многоизмерен, динамичен холографски стъклен гръб. Той е прецизно изработен чрез първата в индустрията технология на Honor Tripe 3D Mesh. Двуетапният процес на изработка първо използва нанотехнология, за да вгради милиони миниатюрни призми, като така създава оптичен ефект, предизвикващ дълбочина. След завършването на този сложен процес дизайнерите комбинират този слой с 3D извито стъкло, цветен слой и дълбочинен слой. Когато светлината преминава през призмите, тя се отразява и пречупва във всички посоки.

 

 

Honor 20 Series се предлага във фантомно черно, фантомно синьо, среднощно черно и сапфирено синьо. Цветният слой се комбинира със стъкления и дълбочинния във вакуумна среда и при прецизен контрол на температурата и налягането. Резултатът е оптичен ефект, предизвикващ дълбочина, с който серията Honor 20 изпъква пред предшествениците си. Тъй като процесът е много сложен, от всеки 100 задни панела само 20 успяват да отговорят на строгите стандарти.

 

 

6.26"All-view дисплей с 91.7% съотношение на страните

Мотото „Винаги по-добър“, което Honor следва при дизайна, кара марката да излезе отвъд познатите рамки на текстурния и цветовия дизайн на динамичния холографски стъклен гръб. Серията Honor 20 Series се отличава и с 6.26"  All-view дисплей с 91.7% съотношение на екрана към тялото. В комбинация с 4.5мм предна камера, вградена в екрана, All-view дисплеят позволява още по-вълнуващо визуално изживяване, без да се прави компромис с естетиката.

 

 

Сензорът за пръстови отпечатъци
Сензорът за пръстови отпечатъци от дясната страна на алуминиевата рамка допълва естественото поставяне на пръстите, когато потребителят вдига телефона. Асиметричното „L-образно“ позициониране на обективите на основната камера позволява вграждането на 4000 mAh  батерия, благодарение на която телефонът може да бъде използван без прекъсване цял ден. Едновременно с това, Honor 20 Pro разполага и с охлаждаща технология Graphene, която разсейва топлината и така поддържа оптималната производителност.

 

 

Нова 48MP четворна камера с изкуствен интелект

Основната 48MP Sony IMX 586 камера, която разполага с модерен AI Ultra Clarity режим и AIS супер нощен режим, позволява на потребителите да правят ясни и детайлни кадри. Четворната камера включва още 16MP супер широкоъгълен обектив, 8MP телефото обектив и 2MP макро обектив за улавяне на красотата отблизо чрез оптична стабилизация на образа (OIS).

 

 

Първата смартфон камера в света с F1.4 бленда

Серията Honor 20 въвежда още иновации в индустрията чрез своя AIS супер нощен режим и най-широкия в индустрията F1.4 отвор на блендата. Задвижван от AI технология за стабилизация на няколко кадъра едновременно и подобрен алгоритъм, този режим позволява създаването на ясни нощни снимки с повишена яркост, по-нисък шум и по-добро запазване на оригиналните цветове. Благодарение на F1.4 отвора през обектива преминава повече светлина и потребителите могат да запечатат магическите си моменти в детайлни снимки дори при слабо осветление. Благодарение на своите топ AI камери и водещи функции, Honor 20 Series достигна DxOMark оценка от 111 точки.

 

 

48MP AI четворна камера дава възможност на потребителите да заснемат кадри с превъзходно качество през деня, особено с режима AI Ultra Clarity. Двойният невронен процесор (NPU) и двойният ISP процесор на чипсета Kirin 980 обединяват най-добрите детайли от всяко изображение в една „48MP супер снимка“ с по-високо качество от това на стандартните 48MP кадри. Детайлите и цветовете са така регулирани, че яркостта да бъде по-добра. С 16MP супер широкоъгълен обектив потребителите могат да направят още по-обширни кадри с ъгъл от 117°. Оптичната стабилизация на образа подава бързи команди към малките жиро-сензори и така изображенията остават ясни и детайлни дори при неволни движения на ръката.

 

 

2MP макро обектив предлага нова перспектива на потребителите, недостъпна с невъоръжено око. Той позволява заснемането на изключително близки и детайлни кадри от разстояние едва 4 см, което е перфектно за фотографите, които снимат растителния и животински свят. С 3х оптичния зум, 5Х хибридния зум и 30Х дигиталния зум потребителите могат да уловят и най-малките детайли в абсолютна дискретност – характеристика, която е особено полезна за снимащите неуловимата дива природа или уличните фотографи, които запечатват суматохата на градския живот.

 

 

Мобилните игри с GPU Turbo 3.0

По отношение на мобилните игри, серията Honor 20 разполага с водещия в индустрията графичен процесор GPU Turbo 3.0, който подобрява гейминг възможностите на устройството, като предлага на потребителите подобрено визуално и тактилно преживяване. В отговор на потребителски нужди, серията Honor 20 предлага приблизително 25 от най-търсените мобилни игри в момента, включително Fortnite, PUBG Mobile и Arena of Valor.

 

 

9.1 съраунд звук

Потребителите могат да се отдадат и на поглъщащо аудио преживяване, благодарение на виртуалния 9.1 съраунд звук, задвижван от Histen 6.0. Това е първият път, в който тази революционна технология е приложена при смартфоните. Виртуалният 9.1 съраунд звук работи с повечето модели слушалки и разполага с вграден двоен микрофон с функция за заглушаване на шума – система, създадена специално спрямо нуждите на технофилите и аудиофилите.

 

 

Още от Digital: Първият смартфон с гъвкав дисплей на Honor ще бъде представен през 2020г.