Samsung Galaxy Z Fold2 е следващото поколение гъвкави смартфони на компанията. Оборудван с оптимизации и изключителни иновации, Galaxy Z Fold2 предлага ново потребителско изживяване за любителите на технологиите.

С още по-голям екран на капака и огромен основен екран, Galaxy Z Fold2 съчетава стабилен дизайн и изкусна изработка с интуитивни нови функционалности за уникално мобилно изживяване, като осигурява разнообразието, което ежедневието изисква.

 


Нов дизайн
Galaxy Z Fold2 съчетава дързък дизайн и последните инженерни постижения, за да се чувстваш уверен, докато го ползваш всеки ден.

Пълноценни и завладяващи изживявания, наситени със съдържание  – 6.2-инчовият Инфинити-O външен дисплей осигурява максимална ползваемост, така че да можете да проверявате пощата си, да търсите координати или дори да гледаш любимото ви съдържание, без да се налага да отваряте устройството си всеки път.

 

 

Когато  е разтворен, огромният 7.6-инчов основен екран с минималистични рамки и предна камера с отвор в дисплея, ви поглъща със 120Hz адаптивна честота на опресняване за гладко скролиране и геймплей. За да е завършено изживяването, Galaxy Z Fold2 идва с най-добрия динамичен звук в Galaxy устройство до момента, с подобрен стерео ефект и по-чист звук, осигурен от високо динамичните двойни говорители.

 


Солиден дизайн и изработка – Galaxy Z Fold2 е проектиран със стилен, премиум дизайн, който осигурява чувство за съвършенство. Samsung Ultra Thin Glass вече е на основния екран, осигурявайки още по-първокласно усещане на дисплея.

Неговият дизайн е поддържан от скритата панта (Hideaway Hinge), която безпроблемно пасва към тялото на устройството с CAM механизъм и осигурява възможност за свободно стоене , което е в основата на всички нови изживявания във Flex режим. Galaxy Z Fold2 е оборудван със „замитаща технология“, за пръв път представена в Galaxy Z Flip, в разстоянието между тялото и пантата, която отстранява парченцата прах и нежелани частици.

 

 

Тъй като Galaxy Z Fold2 притежава трето поколение подобрен дизайн, разстоянието между структурата на замитащия механизъм е още по-малък от този в Galaxy Z Flip. За да направи това възможно, Samsung създадена нова иновативна технология с мини метлички, която да осигури същото ниво на защита в по-малко пространство. Скритата панта на Galaxy Z Fold2 включва революционна технология с променен състав и плътност на влакната.

 

 

Полезни функции
Иновативният сгъваем форм фактор и сложният дизайн достигат следващо ниво на съвършенство. Galaxy Z Fold2 обединява Flex режима  с App Continuity , за да осигури разширени възможности за ползване – сякаш вече няма граница между екрана на гърба и основния екран. Тази гъвкавост ти позволява да създаваш и да гледаш съдържание според личните си предпочитания, със сгънат или разгънат екран.

 

 

С режима Flex, сега е по-лесно от всякога да заснемете съдържание и да го разгледате в реално време. С Capture View Mode , сега не е нужно да излизате от приложението на камерата.

Разгледайте изображението или видеото, което току-що заснехте, или вижте последните направени пет кадъра в долната половина на основния екран, докато подготвяте следващия в горната половина на екрана.

 


Функции, които насърчават вашата креативност – Преосмислете заснемането на съдържание като обединиш перспективата на фотографа и на обекта при заснемане на кадъра. Използвайки основния дисплей и дисплея на гърба, чрез Dual Preview всеки един от участниците може да види какво се заснема.

В допълнение, благодарение на гъвкавостта на Galaxy Z Fold2, сега можете да направите селфи с основната камера като използвате външния екран като визьор.

 

 

Флагмански камера функции – Камерата на Galaxy Z Fold2 предлага качество и възможност за контрол от най-висок клас. С режим Pro mode , Single Take , Bright Night или Night Mode, Galaxy Z Fold2 ти помага да уловите момента с невероятно качество.

 

 

Galaxy Z Fold2 съчетава последно поколение мобилна ефективност с подобрени мултитаскинг възможности, благодарение на новите интуитивни начини за взаимодействие.

Безпроблемен мултитаскинг – Използвайте модерната функция Multi-Active Window , за да контролирате изгледа на екрана по-лесно. Ще бъдете по-продуктивни, когато можете да отворите повече файлове от едно приложение по едно и също време, и да ги разглеждате паралелно.

С подобрения Multi-Window, сега можете да отворите едновременно няколко приложения с интеграцията на App Pair и Edge Panel, за да се насладите на допълнително удобство. 


Оптимизиран изглед на приложенията – Извлечете максимума от ежедневието и подобри зрителното изживяване на любимите ви приложения, включително Gmail, YouTube и Spotify. Използвайте основния екран с приложенията Office в Microsoft 365, за да изживеете работата с таблет.

Например, при използване на Microsoft Outlook, можеш да поставите пощенската кутия отляво, докато междувременно разглеждате настоящата кореспонденция. Сега може да създадете документи в Word, Excel или презентации в PowerPoint, използвайки изглед, близък до този на компютъра.

 

 

Софтуер
Samsung има отворен и отговорен подход към партньорствата. Посредством дългогодишно партньорство с Google, Samsung създаде отворена екосистема за сгъваеми устройства.

С това партньорство Samsung насърчи UX иновации в сферата на сгъваемите устройства, за да спомогне за създаването на най-добрия форм фактор. Освен това, надеждното партньорство с Microsoft, комбинирано с модерния хардуер и голям екран на Galaxy Z Fold2, позволява на потребителите да увеличат своята производителност в мобилна среда.

 

 

Бетрия

Благодарение на дългогодишната лидерска позиция на Galaxy, Samsung отново разширява границите на мобилните иновации и технологии. С Galaxy Z Fold2 потребителите могат да се възползват от свръхбързи скорости, благодарение на пълната съвместимост с 5G , докато 4,500mAh целодневна батерия  и функцията за Супер бързо зареждане  ти позволяват да правите повече, без да се притеснявате за издържливостта на батерията си.

Galaxy Z Fold2 също предлага безжична връзка към Samsung DeX   за безпроблемна производителност и работа без кабели, докато UWB  (Ултра широколентовата) технология е интегрирана в устройството, което прави споделянето на файлове, снимки или видеоклипове с Nearby Share бързо и лесно.

 

 

Първокласно Galaxy Z обслужване
Потребителите на Galaxy Z Fold2 могат да се възползват от първокласно Galaxy Z Premier обслужване: Собствениците на Galaxy Z Fold2 имат възможността еднократно, в рамките на една година от датата на покупка, да сменят дисплея в случай на случайни повреди на дисплея.

 

 

Цена и наличности

Galaxy Z Fold2 ще бъде наличен в цвят Мистично черно и Мистично бронзово, на близо 40 държави, включително и в България, на цена от 3999 лв., от 18 септември, като предварителните поръчки за Европа стартират от 1 септември 2020 г.