Samsung представи Samsung Galaxy A52, A52 5G и A72, правейки иновациите достъпни за всеки. Най-новата серия Samsung Galaxy A позволява на потребителите да общуват и да изразяват себе си със страхотна камера, да се потопят във визуалното изживяване с плавно скролване на дисплея и да разчитат на по-голямо спокойствие с иновативните функции на Galaxy, включително водоустойчивост и дълготрайна батерия.

Galaxy A серията също ще обогати мобилното изживяване, като осигури достъп до разширената екосистема от Galaxy устройства, като Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag Galaxy Tab.

 

 

Камера

Samsung постави висок стандарт за качество на камерата, а Galaxy A52, A52 5G и A72 го изпълняват. Вълнуващите иновации на камерата при новата серия Galaxy A ти дават възможност да се насладиш на по-забавни и разнообразни снимки и видеоклипове.

Създавай ярки и отчетливи снимки и видеоклипове с лекота, благодарение на гъвкавата четворна камера с 64MP висока резолюция. Незабавно превръщай любимите си моменти от 4K видеоклипове в 8MP изображения с висока резолюция чрез функцията 4K Video Snap. Функцията „Scene Optimizer“ използва изкуствен интелект за заснемане с оптимални настройки за 30 категории изображения и фонове като храна, пейзажи и домашни любимци.

Независимо дали снимаш най-новия танцов тренд, или улавяш нов скейтборд трик, OIS (оптична стабилизация на изображението) гарантира, че снимките и видеоклиповете ще притежават кристален фокус. Вече няма нужда да пропускаш важен момент при липса на добра осветеност. Нощният режим използва многокадрова обработка, която осигурява създаването на ярко и отчетливо изображение дори на тъмно.

 

 

Дисплей и дизайн

Samsung подобрява изживяването и стила ти с ярък дисплей и изтънчен дизайн, които пасват на твоето ежедневие.

По-ярък дисплей

Наслади се на любимото си шоу на Super AMOLED дисплея, създаден от Samsung. Сега разполагаш с честота на опресняване от 120 Hz при Galaxy A52 5G и 90 Hz при Galaxy A52 и A72 и преглеждането на страници става още по-плавно. Можеш да сърфираш в социалните мрежи, дори когато си навън, благодарение на увеличената яркост от 800 нита.

Дисплеят притежава сертификат за „Безопасност на зрението“, и автоматично регулира цветната температура на дисплея въз основа начина, по който използваш смартфона. Благодарение на „Eye Comfort Shield“4 умората на очите намалява и можеш спокойно да се насладиш продължително на любимото си съдържание. Новата серия Galaxy A се отличава с атрактивен дизайн, който е опростен, но функционален, със заоблен ръб и минималистичен корпус на камерата.

 

 

Galaxy екосистема

Изживяването от серията Galaxy A е подобрено чрез безпроблемното свързване и новите възможности, които екосистемата на Samsung Galaxy предлага.

SmartThings се свързва и контролира хиляди устройства в интелигентна домашна среда и чрез Galaxy A серията - включително носими устройства, таблети, компютри и телевизори. Освен това SmartThings Find открива твоите свързаните устройства с още по-интуитивни и подробни указания, а локаторът Galaxy SmartTag Bluetooth5 може да намира устройства или вещи, които не са свързани, като се прикрепи към най-важните предмети за теб. Серията Galaxy A ти помага да се свързваш и да контролираш безпроблемно всички устройства.

 

 

Независимо дали участваш в групова тренировка у дома, или наваксваш с най-новия подкаст с приятели, можеш да споделяш музиката, която слушаш. Music Share лесно синхронизира телефона с устройство на приятел, за да сподели музика без допълнително сдвояване с високоговорителите. Чрез два комплекта устройства на Galaxy Buds и функцията Buds Together също можеш да свързваш устройства и да споделяш музика.

Quick Share позволява лесно да изпращаш снимки и видеоклипове без ограничение на размера им до Galaxy устройства наблизо, за да получиш бързо одобрение за публикуване на групово селфи. Чрез Private Share можеш да променяш получателя на снимките и видеоклиповете и да отменяш споделянето само с едно докосване.

 

 

Иновации на Galaxy

Новата серия Galaxy A идва с основните аспекти, които Galaxy предлага, които всички потребители на Galaxy устройства заслужават да имат.

Спокойствие – не се притеснявай, Galaxy A52, A52 5G и A72 притежават IP67 рейтинг за защита от вода и прах. Защити най-важното за теб с вградения Samsung Knox - защитната система на Samsung, която опазва личната информация и данните в реално време. Батерия, която издържа до два дни - улавяй, създавай и консумирай, без да се бавиш благодарение на батерия, която издържа два дни. Батерията на A52 притежава капацитет от 4500 mAh, а A72 - 5000 mAh.5G свързаност - животът се движи бързо и телефоните трябва да поддържат това темпо. С мощност, свръхбързи скорости и силна производителност, Galaxy A52 5G прави 5G свързаността достъпна.

 

 

Първокласно изживяване с най-любимото от Galaxy - Galaxy A52, A52 5G и A72 са оборудвани с основните елементи на Galaxy, включително стерео високоговорители и външна памет до 1TB. Подобрено звуково изживяване със стерео високоговорителите с Dolby Atmos за богат звук, изпълнен с дълбочина и детайли. Подобреният One UI 3 помага за по-интуитивно изживяване и последователни взаимодействия, като увеличава скоростта, намалява разсейващата информация и подчертава важните детайли.

Samsung непрекъснато оценява продуктите, опаковането им и оперативните дейности на компанията, за да открива нови начини за подобряването на усилията си в посока опазване на околната среда. При Galaxy A52, A52 5G и A72 се използват преработени целулоза и хартия, за да се сведат до минимум неизползваното пространство и материалите при опаковането.

Софтуерни актуализации - Samsung винаги се старае да предостави на потребителите на Galaxy актуална мобилна операционна система, която обхваща и A-серията. Galaxy A52, A52 5G и A72 ще поддържат актуализациите на софтуера за три поколения, както и редовни актуализации на защитата за минимум четири години.

 

Наличност и цени в България

Новата Galaxy A серия от днес се предлага на българския пазар в черен, бял, син и лилав цвят на цени съответно от 679 лв. за Galaxy A52, 839 лв. за Galaxy A52 5G, и 879 лв. за Galaxy A72.