Свети Валентин е само след няколко дни. Измислили ли сте вече подарък за своята половинка? Винаги можете да минете покрай някой магазин в неделя вечер и да купите букет цветя или плюшено червено сърце, но не заслужава ли човекът до вас нещо по-специално? Нещо, което ще издържи по-дълго и което няма да е тясно обвързано с един единствен ден в годината?

 

Ако търсите нещо такова, то нашите пет предложения сигурно ще ви заинтригуват. Представяме ви пет смартфона с много добри спецификации, които можете да закупите още днес в търговската мрежа на цена не повече от 300 лева. Ето кои са те:

 

1. Revo 515-S507 4G LTE

5-инчовият Revo 515-S507 4G LTE определено ще зарадва специалния човек във вашия живот с висококачествения си IPS QHD дисплей, удобен за сърфиране в интернет, гледане на филми и видео или работа с приложения. Смартфонът на Revo е бърз и надежден благодарение на 64-битовия си процесор Mediatek MTK6735 и поддържа последната операционна система на Google - Android 5.1 Lollipop.

Цена: 259лв. (без абонаментен план)

 

 

2. Samsung Galaxy A3 (2016)

Модерен телефон с изчистен дизайн и тънък корпус от метал, който наистина ще зарадва човека до вас, особено ако е почитател на фотографията. Samsung Galaxy A3 (2016) разполага с две камери – 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна за качествени селфита. Телефонът има 4.7-инчов Super AMOLED дисплей и 1.5 GHz четириядрен процесор.

Цена: 290лв. (с абонаментен план на Mtel)

 

 

3. LG Magna

Стилният леко извит LG Magna е подходящ за всички, които биха се зарадвали на универсален смартфон с еднакво добри възможности за работа и за забавление. 5-инчовият телефон разполага с четириядрен процесор с честота от 1.2GHz, който позволява бърза работа с операционната система Android 5.1 Lollipop и е оборудван с две камери за любителите на снимките – 8-мегапикселова предна и 5-мегапикселова задна.

Цена: 249.99лв. (с абонаментен план на Теленор)

4. Revo 415-K401

Второ атрактивно предложение от Revo – 3.97-инчовият Revo 415-K401 е идеален избор за потребители, които търсят подарък за човек, който досега не е имал смартфон или който не би искал някой от модерните напоследък телефони с голям екран. Освен, че се управлява удобно дори с една ръка, смартфонът на Revo демонстрира бърза и надеждна работа благодарение на четириядрения си процесор и поддържа две SIM карти за потребителите с два телефонни номера.

Цена: 139лв. (без абонаментен план)

 

 

5. Lenovo P70

Виваком са посветили месец февруари на устройствата на Lenovo, затова ако сте се спрели на тази марка за подарък за вашата половинка, там ще откриете най-привлекателните оферти. За по-малко от 300 лева, например, можете да поръчате осемядрения Lenovo P70. Телефонът е подходящ за снимане с двете си камери – 13-мегапикселовата задна и 5-мегапикселовата предна, а мощният му процесор гарантира безпроблемна работа на операционната система Android OS, v4.4 (KitKat).

Цена: от 149.90лв. до 299.90лв. (в зависимост от избрания план на Виваком)