Photoshop има репутацията на една невероятно сложна програма и по тази причина мнозина никога не се решават да започнат да я изучават. Макар това твърдение да е вярно, ако получите правилните насоки, вие много бързо ще успеете да се потопите в Photoshop и да се радвате на мощните функции на програмата.

 

1. Lynda.com

Lynda.com не предлага безплатни курсове – плановете започват от $ 20 на месец, като може да избирате ниво и конкретен курс който искате да преминете.

 

2. CreativeLive

CreativeLive има наистина интересен подход към образованието. Всичките курсове се заснемат и излъчват на живо безплатно онлайн и може да се гледа от всяка точка на света. Когато курса приключи, той се пуска като продукт на сайта, и който желае може да го купи. CreativeLive използва най-добрите педагози, а курсовете са на топ ниво.

 

3. Phlearn

Phlearn е един от най-добрите сайтове за обучение като ви помага да извлечете максимума от Photoshop. Тук ще откриете безплатни и платени уроци. Безплатните уроци са концентрирани върху една техника, а професионалните уроци както може би се досещате са платени.

 

Вижте най-добрите безплатни източници на Photoshop текстури