Май месец е по-специален за всички запалени фенове на сагата „Междузвездни войни”. Всяка година на 4 май се празнува Star Wars Day, както са го кръстили и самите фенове. Точно поради тази причина Androidheadlines ни запознават с петте най-добри игри за Междузвездни войни, които можете да намерите в Google Play Store.
LEGO Star Wars: TFA
Ако никога не сте опитвали някоя от LEGO адаптациите на игрите StarWars, то вие наистина сте изпуснали. Факт е, че темата LEGO внася интересен чар на историята. LEGO Star Wars: TFA е преразказ на първият филм от новата трилогия, а именно “Силата се пробужда”.

 


Star Wars: Jedi Challenges
Тази игра определено е една от най-интересните за поредицата. Тук обаче се нуждаете от хардуера на Jedi Challenges AR, за да може да работи играта. Това разбира се ще ви коства средства, но самата игра можете да изтеглите безплатно от Google Play магазина. Играта ви кара да се чувствате като джедай, който притежава светлинен меч.
Star Wars: Knights Of The Old Republic
Това е една от по-ценените видеоигри във франчайза на Междузвездни войни, а преди време беше добавена и в Google Play. Това е ролева игра с огромно количество геймплей. Играта към момента не е безплатна и можете да я закупите за $5 от Google магазина.
LEGO Star Wars: TCS
Тук ще намерите няколко игри в една. Кажете сбогом на времето си за останалите игри, които искате да играете. Тази игра включва историята от оригиналната сага и предисторията й. Тя има общо 36 нива, което е доста голямо количество от съдържание. Играта не е безплатна и към този момент струва 7$ в Google Play Store.

 


Star Wars: Galaxy Of Heroes
Това е друга ролева игра за междузвездната сага и то тя е доста добра. EA представиха актуализация на заглавието, което добавя съдържание от The Mandalorian. Тук има много повече елементи на геймплей отколкото в Star Wars: Knights Of The Old Republic. Можете също така да играете с куп различни герои.

Още от Digital: Най-добрите космически игри за Android