Едни от най-ценените приложения са тези за времето. Благодарение на тях може никога да не попаднем в окото на бурята.

Ако устройството, което най-много ползвате е вашия Mac, не пропускайте класацията на makeuseof за най-добрите метеорологични приложения за Mac.

1. Carrot Weather ($14.99)

Carrot Weather се откроява от останалите метеорологични приложения. То ще ви предостави цялата нужна ви информация за времето, така че да сте подготвени за всякакви климатични изненади. Приложението не е евтино, но след като заплатите цената му ще може да го ползвате и на iOS устройството си.

2. Living Earth ($6.99)

Living Earth е приложение за времето от по-високо ниво. Достъпно директно в лентата с менюта на вашия Mac, приложението съчетава едновременно световен часовник и възможност за преглед на метеорологичните условия и прогнозата за различни места по света.

Отличителната функция на приложението е 3D изглед на Земята, предоставящ уникални  метеорологични модели, както и карта на действащи урагани и тропически бури.

3. Weather Bar ($1.99)

Ако търсите просто приложение за времето, Weather Bar трябва да бъде отправната ви точка. Взаимодействието с приложението става от лентата с менюта на Mac. Кликнете върху иконата, за да видите текущите условия на избраното от вас място, включително температура, влажност и скорост на вятъра. Падащо меню ще покаже краткосрочна прогноза за следващите 12 часа.

4. WeatherBug (безплатно)

Ето и едно напълно безплатно предложение. WeatherBug ще ви информира за прогнозата за времето на избраното от вас място. Приложението също така усигурява достъп до мрежата от уеб камери на WeatherBug разположени по цял свят.

 

Вижте изкуственият интелект на Google може да предвиди какво ще е времето за минути