Камерите на нашите смартфони се подобриха много през годините. На практика, те вече позволяват достигането на професионални резултати. Но техните възможности за редактиране на снимки са друга история, а на всеки може да му се наложи в един момент да иска да подобри снимките си.

 

За щастие, от Mashable са изнамерили няколко приложения, които могат да ви изненадат с възможностите, които ви предлагат.

1. VSCO

VSCO има страхотни филтри, които могат да ви помогнат да стигнете до желаните резултати. Освен това не сте ограничени само до филтрите, които са по подразбиране. VSCO разполага със свой собствен магазин с безплатни и платени филтри.

2. FaceTune

Face Tune e най-доброто приложение за ретуширане, което може да ползвате с успех за разлика от Photoshop. Имате пъпка, която ви притеснява? Няма проблем! Използвайте инструмента за заглаждане и готово! Зъбите ви не са достатъчно бели? Отново нямате проблем! Използвайте инструмента за избелване и след секунди ще имат мечтаната белота. С това приложение, може дори да „разрешите“ косата си.

3. Snapseed

Snapseed е цялостен и професионален редактор за снимки. Настройките му позволяват промяна в нивото на яркост, контраст и насищане в изображението. Snapseed има множество филтри, може да се регулира експозицията на снимката, да се махат пъпки на портретни снимки и още десетки други неща.

4. Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix e приложение за възстановяване и ретуширане с мощни функции за редактиране на изображения. Ще се нуждаете от малко умения, за да ползвате това приложение. Винаги обаче може да следвате самоучителите или да откриете отговорите си във форумите.

5. PhotoLab

PhotoLab разполага с повече от 800 ефекта, с помощта на които може да превърнете лицето си във всичко – от еднорог до невероятна илюстрация. За да ползвате някои от най-невероятните ефекти обаче ще трябва да платите $ 5 на месец. Безплатните опции също си струват вниманието ви.

6. SKRWT

Чрез това приложение, могат да се коригират лесно и точно всякакви несъответствия свързани с перспективата, цветовете, осветеността и други. По този начин могат да се премахнат всякакви дефекти от снимките ви.

7. Polarr

Polarr разполага с няколко филтъра, както и с други възможности за обработка на снимките ви. Приложението предлага много възможности за персонализиране, а ако имате нужда от съвет може да следвате уроците.

8. Bazaart

Aко сте се уморили от редакции на снимките ви, които не водят до желания резултат, трябва да тествате това приложение. Bazaart може да изкачи снимките ви до нови висоти.

 

Вижте как да правим качествени снимки с Android смартфон