Уморихте ли се да слушате музика? Със сигурност не, но много е вероятно да сте се уморили от това да мислите дали не сте изхабили месечната си квота от мобилни данни заради стрийминга на любимите си песни.

 

Има решение на вашия проблем, което може да откриете в списъка на Make Use Of с най-добрите офлайн музикални плейъри за Android. Много популярни приложения за стрийминг на музика като Spotify и YouTube имат офлайн режим, но те не са включени тук.

AIMP (безплатно)

Това приложение поддържа всички видове аудиофайлове и има 29-лентов еквалайзер, нещо което се среща рядко в музикалните плейъри.  AIMP може да смесва многоканални записи стерео и / или моно.

JetAudio (безплатно; $ 4)

JetAudio има безплатна и платена версия, но с безплатната получавате почти всичко, от което имате нужда – 10-лентов еквалайзер с 32 предварително зададени настройки, ефекти, автоматичен контрол и др. За $ 4 получавате 20-лентов еквалайзер, над десетина уиджити и други удобни функции.

Rocket Player (безплатно; $4)

Rocket Player съществува от много дълго време. За този период бяха оправени много от бъговете му, а се появиха и още функции. Безплатно получавате 10-лентов еквалайзер с много предварително зададени настройки, над 30 теми, поддръжка за Chromecast, таймер за сън, мениджър на плейлисти, поддръжка на подкасти и др.

Phonograph (безплатно)

Phonograph често се определя като най-добре изглеждащия музикален плейър за Android. Причината за това са многото вградени цветови палитри и факта, че цветовете на интерфейса се променят динамично, за да съответстват на съдържанието на екрана.

n7player ($3.49)

n7player има красив елегантен интерфейс. Освен това получавате 10-лентов еквалайзер, нормализиране на звука, безпроблемно възпроизвеждане и интересен подход за организиране на вашата библиотека.

Neutron Player ($6.99)

Ако държите на качеството на звука, това е вашето приложение. Веднага ще усетите разликата спрямо конкурентите му. Трябва да свържете устройството си с подходящи високоговорители, за да чуете разликата, разбира се. Също така идва с всички стандартни функции, които бихте очаквали.

GoneMAD Player ($3.99)

GoneMAD Player е перфектното музикално приложение, ако обичате да персонализирате всеки малък детайл. Благодарение на 250 опции за персонализиране, можете да слушате музика по начина, по който искате. Приложението се предлага с 14-дневен безплатен пробен период.

 

Вижте най-добрите уеб сайтове за слушане, откриване и купуване на музика