Обикновено слушаме музика по различни поводи, с различни компании и в различно настроение, но имаме едно или две любими музикални приложения, които не искаме да сменяме.

Ако обаче търсите нови начини за взаимодействие с любимите си парчета, не пропускайте информацията на Android Authority.

Ето кои са най-добрите музикални Android приложения според медията.

Audiomack (безплатно, $ 4,99 на месец)

Audiomack е инструмент за откриване на музика. Можете да стриймвате музиката или да я изтеглите за лично слушане. Други подобни приложения са Reverbnation и SoundCloud.

Change Playlist Image (безплатно)

Change Playlist Image е простичко приложение за потребителите на Spotify. Влезте в своя Spotify акаунт с приложението и ще можете да промените името на плейлиста си, описанието и изображението. Тези промени се отразяват в действителното приложение Spotify.

 

 

CLZ Music (безплатна пробна версия, $ 14,99 на година)

CLZ Music е организационно приложение за вашите физически носители. Можете да индексирате и категоризирате вашите компактдискове и записи, за да следите всичко, което притежавате. Освен това можете да сканирате баркодове за по-бърза организация и да синхронизирате колекцията си между устройствата.

Google Assistant (безплатно)

С Google Assistant може да търсите неща като текстове на песни, видео клипове в YouTube или да възпроизвеждате песни и плейлисти в различни стрийминг услуги. Можете също така да помолите Google Assistant да идентифицира песен за вас, а и получавате бърз достъп до цялата налична музикална информация в Интернет и това го прави много удобен инструмент.

 

MediaMonkey (безплатно, $ 2.49)

MediaMonkey е музикален плейър, но прави много повече от това. Има и вариант за десктоп, наличен за Windows. Можете да управлявате библиотеката си на компютъра и да я синхронизирате с вашето устройство.

 


 

Musixmatch (безплатно, $3,99 на месец, $ 35,99 годишно)

Musixmatch е приложение което поддържа различни стрийминг услуги и ви показва текстовете на песните, които слушате. Освен това има офлайн режим и поддръжка за YouTube, Wear OS и Chromecast.

 

Playlistmania (безплатно)

Playlistmania е сравнително ново приложение, което може да ви помогне да добавите нови плейлисти, като преобразувате плейлисти от други източници във вашия музикален плейър. За съжаление към момента се поддържат само Deezer и Spotify. Можете също да споделяте плейлисти и да добавяте свои собствени. Това е добра идея и се надяваме приложението да получи поддръжка за повече музикални стрийминг услуги.

 

 

Вижте 5 уеб сайта за изтегляне на безплатна музика, които не изискват такси за авторски права