Дори и ако колата ви е стара, може да се наслаждавате на последните технологии докато сте на път. Android Auto вече е достъпна за почти всеки смартфон и все повече и повече приложения се поддържат от платформата. За съжаление, обаче има някои популярни музикални плейъри, които по неясни причини не работят в Android Auto.

 

Така, че ако търсите приличен начин да слушате музика докато шофирате, разгледайте информацията на androidauthority. По-долу ще откриете списък с най-добрите музикални плейъри за Android Auto.

AIMP (безплатно)

AIMP е музикален плейър над средното ниво с поддръжка за  Android Auto. Той поддържа повечето от основните типове файлове, включително MP3, APE, OGG, AAC, FLAC, MP4, M4A, MPC, и около десетина други. Получавате 29-лентов еквалайзер, контрол на скоростта на възпроизвеждане (за подкасти и аудиокниги), нормализиране на силата на звука и др функции. Приложението е напълно безплатно, без покупки в приложението или реклами.

BlackPlayer (безплатно, $3,29)

BlackPlayer не без основание е един от най-популярните музикални плейъри в Google Play. Приложението разполага с елегантен потребителски интерфейс, с възможности за персонализиране, уиджити и с повечето от желаните контроли за възпроизвеждане.  Поддръжката на Android Auto работи добре. Безплатната версия има реклами и няколко заключени функции.

jetAudio (безплатно, $3)

jetAudio е друг достоен за вниманието ви музикален плейър, поддържащ Android Auto. Безплатната версия съдържа реклами и по-малко функции, но получавате почти всичко необходимо - 10-лентов еквалайзер с 32 предварително зададени настройки, ефекти, автоматичен контрол и др.

MediaMonkey (безплатно, $ 2,50)

MediaMonkey е музикален плейър с по-малко функции от пълното десктоп приложение за Windows. Но можете да синхронизирате музиката си безжично (през Wi-Fi) между мобилната и PC версията. Версия на Android е доста добра. Потребителският интерфейс е добър, а поддръжката на Android Auto не отстъпва на останалите приложения в списъка. Платената версия отключва допълнителни функции.

Musicolet (безплатно)

Приложението няма реклами, няма разрешения за интернет, предлага повечето от обичайните функции и няколко прилични екстри. Потребителският интерфейс е прост и ефективен, а също така получавате неща като еквалайзер, поддръжка за управление на слушалките и уиджити за началния екран. Musicolet е напълно безплатно без покупки или реклами в приложението.

Pulsar (безплатно, $3)

Приложението има опростен интерфейс и добри контроли. Някои от функциите (освен поддръжката за Android Auto) включват поддръжка на Chromecast, ReplayGain, контрол на скоростта на възпроизвеждане, уиджити за начален екран и др. Безплатната версия е с реклами.

Spotify (безплатно, $10 на месец)

Spotify е най-популярната в света услуга за стрийминг на музика. За това всички знаете какво прави Spotify – може да избирате песни от дългите списъци с милиони възможности, да слушате плейлисти, да слушате музика по поръчка и да откривате нова музика на Spotify. Поддръжката на Android Auto е добра. Можете да използвате Spotify безплатно (с реклами) или за $ 9.99 на месец да премахнете рекламите и да получите допълнителни функции.

 

Вижте най-добрите Android приложения за автомобили