Игрите за смартфони ви доставят голямо удоволствие? В такъв случай, информацията на Android Pit за най-добрите мултиплейър игри за смартфони определено си заслужава.

 

Според медията има няколко мултиплейър игри, разработени да се играят на един екран, които са сензационни и заслужават вниманието ни! Ето кои са те:

1. Fruit Ninja (безплатно)

Ако притежавате Android устройство от няколко години, вероятно знаете играта Fruit Ninja. Тя е една от първите мобилни игри, които се радват на успех по целия свят. Това, което малко хора знаят е, че тя има режим за мултиплейър, който можете да играете на един екран. Така че, заедно с опонента си, можете да използвате един смартфон, за да се справите с всички тези плодове.

2. Glow Hockey 2 (безплатно)

Въздушният хокей е друга добре известна игра. Версията ѝ за смартфони не е много известна, но със сигурност вече сте запознати с тази забавна игра, тъй като почти във всеки мол има маси за въдушен хокей. Идеята в Glow Hockey е същата, само че използвате смартфон. Вие и опонентът ви държите устройството с едната си ръка и блокирате изстрелите на другия. Може да звучи глупаво, но след една минута ще бъдете погълнати от състезанието.

3. Badland (безплатно)

Badland е красива игра, която спечели няколко награди през 2013 и 2014 година и въпреки че е най-известна с режима си за един играч, тя също така има и мултиплейър режими за до четири играчи, където можете да играете с или срещу друг човек. Играта е напълно безплатна, но има някои екстри, които могат да бъдат закупени.

4. Bounden ($2.99)

Това е една от най-уникалните и красиви игри в този списък. Докато играете, вие и партньорът ви държите смартфона и натискате бутон на екрана, след което трябва да направите това, което казва играта. Има команди за въртене, танцуване, клякане и т.н., но винаги те трябва да се изпълняват в синхрон. Това е една от най-оригиналните игри, които съществуват за смартфони, с която много ще се смеете. 

5. Omicron ($0.99)

Целта ви е да елиминирате цветните плочки възможно най-бързо за да спечелите бонуси, тъй като трудността се увеличава. Пътят към победата изисква известна сръчност. Omicron е проектирана и за един играч, но по-забавна е когато се играе с приятели.

6. Micro Battles 1, 2 и 3 (безплатно)

Micro Battles е една много приятна игра в ретро 8-битов стил, създадена изключително за да се играе от двама души. Можете да платите $ 1.99, ако искате да играете четирима.

7. Duel Otters (безплатно)

Има 11 мини игри, девет от които са безплатни, плюс още една, която ще се отключи, ако харесате компанията във Facebook. Последна игра се отключва когато извършите плащане в приложението. Въпреки че изглежда доста детска, тя ще ви осигури достатъчно напрежение и забавление.

 

Вижте най-очакваните игри през 2018г.