Marvel вселената е изключително популярна. Филмите се представят добре. Различните телевизионни предавания са силно аплодирани и все повече хора им се наслаждават. Странно е, че няма добри Marvel игри на мобилни устройства. Много от тях струват скъпо или са пълно разочарование.

 

Има обаче няколко, които заслужават да се играят, смятат от Android Authority. Ето най-добрите Marvel игри за Android.

1. Contest of Champions

Това е една от най-популярните Marvel игри. Вашата цел е да съберете екип от колкото се може повече герои на Marvel и да се включвате в мисии. Играта е безплатна, но поддържа покупки в приложението.

2. Future Fight

Future Fight е друга много популярна Marvel игра. Това е екшън ролева игра и отново може да се събират герои, както положителни, така и злодеи, ако ви харесват. Играта е безплатна, но поддържа покупки в приложението.

3. The Amazing Spider-Man 2

Тази невероятна екшън игра ви предлага възможността да се превърнете в Спайдърмен. Ню Йорк е под заплаха от престъпниците и само вашият герой може да ги спре! Подгответе се да се биете с Веном, Зеленият гоблин, Електро и други престъпни злодеи. Цена $6.

4. Guardians of the Galaxy TTG

Това е екшън-приключенска игра от Telltale Games, чиито графики са доста добри. Вие попадате в една история с героите от филмите и комиксите. Играта е епизодична. Първият епизод е с цена $ 4,99, а останалите са налични като покупки в приложение.

5. Marvel Pinball

Marvel Pinball е от Zen Studios. Това е просто стандартна пинбол игра с тематични Marvel пинбол машини. Играта също така има поддръжка за Android TV. Marvel Pinball е с цена $ 0.99 и поддържа покупки в приложението.

 

Вижте най-добрите игри с коли за Android