За геймърите специализираната клавиатура има голямо значение за цялостното изживяване от игрите. Независимо дали сте посветен шутър от първо лице или случаен геймър, има перфектна клавиатура за вас, смятат от Make Use Of.

 

Изборът на нова клавиатура е труден. Механична или немеханична да е тя? Какъв тип да са клавишите? За какво ще я използвате – за игри, или за работа, или и за двете? Ето и най-добрите клавиатури за игри, които отговарят на вашите нужди.

 

Corsair K95 RGB Platinum ($150)

Ако искате тествана във времето клавиатура, която ви дава най-доброто, значи се нуждаете от Corsair K95 RGB Platinum. Има причина K95 да е начело на толкова много списъци като най-добрата клавиатура за игри. Това се дължи както на превъзходното качество на изработката, така и на производителността ѝ. Тя  има 6 мултимедийни бутона, многоцветна подсветка, ролер за регулиране на звука, а комфортът и удобството идват под формата на подвижна поставка за китката.

 

Razer Huntsman Elite ($180)

Razer Huntsman Elite носи нещо съвсем ново на пазара. Тя е с механично-оптични суичове със светлинен сензор, което подобрява скоростта на задействане в сравнение с другите клавиатури от този клас. Подвижната подложка за китката и приспособимите тактилни медийни клавиши предлагат наистина най-превъзходното изживяване. Razer Huntsman Elite разполага с подсветка под самата клавиатура, която позволява настройки от четирите страни, в общо 36 отделни зони.

 

ROCCAT Vulcan 121 ($160)

Естетиката при тази клавиатура е впечатляваща. Корпусът на Vulcan 121 е от черен анодизиран алуминий и е „украсен“ с уникални клавиши от титан. От ROCCAT твърдят, че това са най-бързите титанови клавиши и независимо дали вярвате в това или не, можете да очаквате висока производителност както в играта, така и в работата си. Специално внимание ще обърнем и на въртящото се регулируемо копче за силата на звука което е най-хубавото, което сме виждали до сега.

 

Безжична механична клавиатура Logitech G613 ($74)

Logitech G613 не блести с голяма естетика, но осигурява отлична производителност. Клавиатурата разполага с шест макро клавиша, специални медийни контроли и избор между Bluetooth или Logitech Lightspeed връзка. Механичните превключватели на Romer-G са изключителни за клавиатурите на Logitech. Те гарантират тиха и надеждна работа с докладвано ниво на задействане от 3 мм. Няма да намерите светодиоди на тази клавиатура. Вместо това получавате бърза безжична връзка с клавиатура, като може да я използвате до 18 месеца с едно зареждане.

 

Вижте какво представляват геймърските рутери