От Forbes са тествали повече от 234 модела слушалки и са съставили списък с най-добрите модели. Според медията добрите геймърски слушалки трябва да работят с повечето конзоли, да бъдат достатъчно удобни, за да не се налага да ги сваляте по средата на играта и ако са безжични да са с достатъчно голям обхват, за да можете удобно да играете от вашия диван.

1. SteelSeries Arctis 7

SteelSeries Arctis 7 са едни от най-добрите гейминг слушалки. Те са добре изработени, с меки „дишащи“ покрития около ушите, ергономични контроли и прибиращ се микрофон. Имат 3,5 мм аудио кабел, така че да можете да ги използвате с телефона си. Можете също така да използвате аудио кабела, за да ги включите в контролера на вашата конзола. За съжаление, липсата на поддръжка за безжичен гласов чат за Xbox One няма да е идеалния избор за всички геймъри, а и дизайнът на лентата за главата може да се окаже малко стегната на някои глави. Цена $ 105.

 

2. Astro A50

Ако възнамерявате да използвате слушалките у дома за игри или за гледане на филми, Astro A50 са чудесен избор за вас. Те са малко по-удобни за използване в закрити помещения, отколкото Arctic 7, тъй като са с удобна докинг станция с ниска латентност (39ms) с множество входове. Astro A50 са висококачествени гейминг слушалки с отлично качество на изпълнение, удобен дизайн и лесни за използване контроли за игри. Те осигуряват едно от най-доброто качество на звука и имат добър живот на батерията с отлични характеристики за пестене на енергия. Цена $ 299.

 

3. Turtle Beach Stealth 700

Ако искате гейминг слушалки, които можете да използвате безжично с компютъра си, PS4 / Xbox One и телефона си, тогава Bluetooth съвместимите, Turtle Beach Stealth 700 може да са подходящата опция за вас. Те изолират шума и имат USB донгъл с оптичен вход, което е рядкост за гейминг слушалки. Въпреки това, все още сте ограничени до избора на конзолата, която искате да си купите. Слушалките имат добър безжичен обхват (особено при използване на Bluetooth), приличен живот на батерията и обикновен аудио жак. Цена $129.

 

4. Logitech G433

Ако търсите предимно практични слушалки за ежедневна употреба, които също така имат достатъчно добър микрофон за гласов чат при игри, помислете за Logitech G433. Слушалките осигуряват добре балансиран звук, подобно на много по-скъпи модели и са достатъчно гъвкави, за да се използват на открито, докато пътувате. Техният микрофон отлично филтрира шума и е сменяем. Logitech G433 също така разполагат с допълнителен аудио кабел и USB адаптер за персонални компютри.  Цена $ 49.

 

5. HyperX Stinger

HyperX Cloud Stinger са над средното ниво гейминг слушалки, които се предлагат само за $ 49, така че не е нужно да харчите много пари за да получите нещо наистина добро, но ще трябва да направите някои жертви. Те са най-евтините от линията HyperX, така че не са безжични като Cloud Flight и нямат високо качество на изработка и сменяем микрофон като Cloud II или Cloud Alpha. HyperX Cloud Stinger имат добър дизай и изработка, добре балансиран звук и отличен микрофон, който филтрира шума и възпроизвежда точно вашия глас, което невинаги се случва при гейминг слушалките в този ценови диапазон. Те също така са удобни, сравнително леки и много лесни за употреба.

 

 

Вижте най-очакваните игри през 2018г.