Има не малко блестящи бойни игри, които може да играете на вашия мобилен телефон, а в тази статия от Make Use Of изброяват най-добрите бойни игри за Android и iOS.

 

Тези бойни игри са много забавни, с прилична графика и ще искате да се връщате към тях отново и отново.

1. Shadow Fight 2 (безплатно, има покупки в приложението)

Една от най-добрите страни на Shadow Fight 2 е нейният красив арт стил. Графиката на Shadow Fight 2 изглежда мистично и е много въздействаща. Това обаче не е всичко, с което тази игра ще ви възхити. Вие пътувате от свят в свят, побеждавайки всеки който застане пред вас, а вашата крайна цел е да победите демоните, за да възстановите Портите на сенките. Можете ли да се справите с предизвикателството и да се преборите с древното зло?

2. Mortal Kombat (безплатно, има покупки в приложението)

Не знаете как да играете Mortal Kombat? Няма проблем. Не е необходим никакъв контролер –  интуитивните, лесни за научаване сензорни контроли ви позволяват да отчитате множество победи. Тази мобилна итерация на Mortal Kombat  се отличава с невероятна графика и с множество онлайн режими.

3. Street Fighter IV CE ($4.99)

Друг класически франчайз, който си проправи път към iOS и Android е Street Fighter. Играта е широко известна като по-малко зловещата алтернатива на Mortal Kombat, но предлага не по-малко екшън. Чудесен избор е, ако харесвате състезателните бойни игри.

4. Dragon Ball Legends (безплатно, има покупки в приложението)

Dragon Ball Legends е мобилната версия на играта Dragon Ball. Можете да изберете да играете като добър герой – Goku и Gohan или като лош – Broly и Friza. И дори има нов, оригинален герой – Saiyan.

5. Super Brawl Universe (безплатно, има покупки в приложението)

Super Brawl Universe не е просто причудлива игра, изпълнена със забавни герои от любимите ви анимационни филми - това е истинска бойна игра, с която ще се забавлявате.

6. Injustice 2 (безплатно, има покупки в приложението)

Injustice 2 Mobile е базирана на Injustice 2. Тя предлага тъмен и мрачен супергеройски сюжет и възможност да се биете като Батман, Супермен или Жокера. Сензорните контроли са наистина страхотни в тази игра и лесни за овладяване.

7. Skullgirls ($10)

Skullgirls е не само една от най-интригуващо изглеждащите игри за мобилни устройства, но е и изключително впечатляваща и забавна. Тя разполага с красива графика в стил аниме и много причудливи герои. И разбира се, бойната механика и геймплеят са страхотни. 

 

Skullgirls има много интересен сюжет. Като играч вие живеете в Царството на балдахините, където много хора търсят митичен обект, наречен черепно сърце. Черепното сърце е инструмент, който удовлетворява желанието на всяка жена, но ако грешната жена го използва, тя се превръща в зла сила, известна като Skullgirl, откъдето идва и името на играта.

8. EA Sports UFC (безплатно, има покупки в приложението)

Ако искате малко повече реализъм, EA Sports UFC е вашата игра. За разлика от останалите игри в този списък, EA Sports UFC се базира на професионален спорт от реалния живот. Тя предлага много екшън и разполага с над 70 MMA бойци. Тази игра е невероятен спортен симулатор; реализмът ѝ е ненадминат.

 

Вижте най-добрите спортни игри за смартфони с Android