Безжичното зареждане е функция, която е налице за Android устройствата от 2012 г. насам и вече е стандарт за производители като Samsung. Всъщност, ако имате наскоро купен смартфон от Samsung или Motorola, вероятно можете да го заредите безжично. А сега, когато Apple предложи безжично зареждане на iPhone 8, очаквайте да видите много повече производители на Android устройства да включат тази "нова" функция.

 

Питате се кое е най-доброто безжично зарядно устройство, което да използвате с телефона си? От Phandroid също търсят отговор на този въпрос.

 

RAVPower Wireless Charger

Аксесоарите на RAVPower се предлагат на разумна цена, а тяхното зарядно поддържа технологията Qualcomm QuickCharge 3.0, за да постигнете възможно най-бързото зареждане с текущата безжична технология на няколкото устройства с Android, които поддържат безжичното зареждане. Amazon предлагат това безжично зарядно за $ 49.99. Като се има предвид, че това е едно от малкото безжични зарядни устройства на трети страни, които поддържат QuickCharge, сделката си заслужава.

 

 

Anker Wireless Charger

Това безжично зарядно устройство на Anker е прекрасно, защото може да зарежда телефона ви до два пъти по-бързо от повечето безжични зарядни устройства. Устройството има няколко LED индикатора, които светват, когато телефонът се зарежда, както и предпазни функции за защита срещу прегряване. Цена $ 26.

 

 

Incipio Ghost 110

Incipio е един от най-уважаваните и надеждни производители на калъфи за Android телефони, така че не е изненадващо, че компанията предлага и Qi безжично зарядно. Не е толкова бързо колкото модела на Anker, но има LED светлини, които ви сигнализират, че телефонът ви е направил връзката.

 

 

Samsung Wireless Charging Stand

Samsung предлага собствена стойка за безжично зареждане за устройствата си, но дори и да нямате телефон от Samsung, тя ще зарежда всяко устройство поддържащо Qi стандарта. Цена $ 33, 60.

 

 

Turbot Wireless Charging Stand

Това е друга вертикална стойка за онези от вас, които може и да не харесват идеята да сложат телефона си по начин, който лесно може да бъде изтласкан от подложката. Устройството държи телефона ви под удобен ъгъл за гледане, за да можете да го използвате, докато го зареждате. Цена $ 24.

 

 

Вижте какво трябва да знаем за безжичното зареждане на смартфоните