Всички оценят добрите приложения за уолпейпъри, нали? За това от Android Headlines предлагат помощта си като представят своя избор за най-добрите Android приложения за уолпейпъри. В Google Play Store има не малко приложения за тапети, но не всички са добри.

Някои от приложенията споменати по-долу предлагат автоматична смяна на тапета. Това е чудесно за онези от вас, които наистина не искат да гледат един и същ тапет всеки път когато отключат телефона си.

Zedge (безплатно, с покупки в приложението)

Zedge е може би най-доброто приложение за тапети за повечето хора. То има богата колекция не само от тапети, но и от мелодии, звуци за известяване и аларми. Дизайнът на потребителския интерфейс на Zedge също е много приятен. Всички тапети са категоризирани. Ако знаете точно какво търсите, може да ползвате и функцията му за търсене.

Zedge също предлага доста възможности, когато става въпрос за живи тапети. Това не е основният акцент на това приложение, но с времето са добавени много такива тапети.

Minimalist Wallpapers (безплатно, с покупки в приложението)

Това приложение е заредено с „уникална и креативна колекция от минималистични фонове“, твърдят от компанията. Minimalist Wallpapers предлага избор измежду 2500 тапета, като всеки ден се добавят нови тапети. Компанията също така отбелязва, че всеки тапет в приложението е проектиран да пасва на всеки екран.

Walloop (безплатно, с покупки в приложението)

Ако живите тапети са вашето нещо, то тогава Walloop вероятно е вашето приложение. Приложението не се ограничава само до живите тапети. Тук ще намерите всякакви висококачествени тапети, но живите тапети са основният му фокус.

Приложението може да бъде настроено да променя автоматично вашите тапети. Дори ви позволява да използвате видеоклиповете си като живи тапети, ако искате. Приложението има функция „Live Lock Screen“, която ви позволява да украсите началния си екран и заключения екран с два различни живи тапети.

Abstruct (безплатно, с покупки в приложението)

Ако абстрактните тапети са вашето нещо, то тогава се насочете към Abstruct. Това приложение е създадено от Хампус Олсон, дизайнерът на тапетите на OnePlus. OnePlus използва тапетите на г-н Олсон от години и те са включени в това приложение. Освен това тук са достъпни много допълнителни тапета.

Всички тапети се предлагат в 4K резолюция. Приложението обаче автоматично ще ви предложи подходящия размер на тапета за вашето устройство. Приложението е изключително лесно за навигиране и работи чудесно.

Starless (безплатно, с покупки в приложението)

Много хора в наши дни се интересуват от така наречените AMOLED тапети. Е, има доста приложения, посветени изключително на AMOLED тапетите а Starless е едно от тях. То има над 10 категории, от които можете да избирате. Можете също да създадете списък с любимите си тапети, ако искате. Без значение дали търсите FullHD, QHD или 4K тапети, това приложение ще изпълни желанието ви.

LitWallz (безплатно, с покупки в приложението)

Това приложение има доста колоритен дизайн и въпреки това не е твърде натрапчиво. Нови тапети се добавят всеки ден. Включени са и живи тапети. Това приложение съдържа и така наречените превъртащи се тапети, от които можете да се възползвате, стига вашият лаунчер да ги поддържа.

WalP (безплатно, с покупки в приложението)

Ако търсите тапети от конкретна марка, като Apple или Samsung, тогава погледнете WalP. Това приложение не само съдържа такива тапети, но можете да ги разглеждате въз основа на устройството, което използвате. WalP обаче има и други висококачесвени тапети. Това приложение също поддържа функцията 'Auto Wallpaper Changer'.

 

Вижте как да променим звука за известията на смартфон с Android