Във фитнес залата се тренира лесно . Можете обаче да постигнете задоволителни резултати и докато тренирате у дома си. Нужни са малко дисциплина и правилно отношение. Вашият смартфон не може да ви даде тези неща, но може да ви ръководи по време на тренировките ви у дома.

 

От Android Authority са направили своя класация за най-добрите Android приложения за тренировка в домашни условия. Ето кои приложения влизат в нея.

5 Minute Yoga

 

5 Minute Yoga е просто приложение за йога с бързи и лесни тренировки. Не предлага допълнително персонализиране, което го прави чудесно за начинаещи или хора, които имат само пет минути на ден за йога. Приложението има безплатна версия, както и възможност за абонамент  $1.99 на месец / $5.99 на година / $8.49.

 

BodBot

BodBot е вашия дигитален личен треньор. Приложението ви позволява да си създадете план  тренировки за почти всяка среда дори вкъщи, където може да имате ограничени възможности и оборудване. BodBot поддържа Google Fit. Приложението има безплатна версия, както и възможност за абонамент  $9.99 на месец / $59.99 на година.

 

 

Daily Workouts

 

Daily Workouts е просто приложение за прости тренировки в домашни условия. Предлага тренировки с продължителност от пет минути до половин час и схеми, насочени както към мъже, така и към жени. Приложението включва и над 100 упражнения, насочени към различни части на тялото, видео уроци за всяко упражнение и функция за таймер заедно с офлайн поддръжка. Пълната версия ($19,99) на приложението добавя повече режими на тренировки, повече упражнения, упражнения с оборудване и премахва рекламата.

Down Dog

 

Още едно приложение за йога. Приложението разполага с различни пози за йога, различни тренировки, офлайн поддръжка и поддръжка за шест езика. Разбира се, то е подходящо за начинаещи, но хората от почти всички нива вероятно могат да се възползват от него. Приложението има безплатна версия, както и възможност за абонамент  $7.99 на месец / $49.99 на година.

Fitify

 

Приложението предлага различни режими на тренировка, които не използват никакво оборудване или лесно достъпни неща като столове, топки и други. То може да се похвали с общо 850 упражнения, 15 минутни тренировки, предварително изградени сесии за възстановяване, офлайн поддръжка и други. Цена на приложението $5.49 на месец / $54.99 на година.

Fitness22

 

Fitness22 е разработчик в Google Play с няколко отлични приложения за тренировки в домашни условия. Това приложение разполага с разнообразни тренировки, от които да избирате, голяма база данни от различни упражнения и куп малки екстри като аудио сигнали, които да ви уведомяват че е време да смените упражненията. Приложението има безплатна версия, както и възможност за абонамент  $4.99 за 3 месеца / $7.99 за година / $9.99 еднократно.

 

Вижте 5 полезни сайта с рецепти за вкусни и здравословни ястия, за начинаещи