Ако не можете да спрете да си правите селфита и притежавате Android устройство, то приложенията изброени по-долу могат да ви помогнат да се забавлявате и да направите снимките си много по-вълнуващи и забавни.

 

Благодарение на Hongkiat научаваме за най-добрите Android приложения за селфита, с които може да придадете много по-интересен вид на снимките си.

Candy Camera

Candy Camera е популярно приложение с интуитивен интерфейс. То осигурява набор от инструменти за разкрасяване като избелване на зъби, добавяне на очна линия и стикери за „разкрасяване“, както и забавни стикери. Има и „тих режим“, който може да бъде включен, докато използвате приложението, за да правите снимки на места, където бихте искали да бъдете дискретни.

B612

B612 определено предлага прекрасни функции за селфита, които ще ви грабнат мигновено. С B612  също така може да си правите кратки, селфи клипове. Приложението може да избира филтри автоматично, вместо вас. То запомня вашите избори за филтри с течение на времето и започва да ви прави все по-умни предложения.

Cymera

Cymera е много популярно приложение предлагащо много голям набор от инструменти за разкрасяване. Освен това то има и функция за подобряване на резолюцията на снимките ви. Новите потребители ще бъдат посрещнати с полезни уроци, които да им помогнат да направят най-доброто от своите снимки.

YouCam Perfect

Приложението е специализирано в това да подобрява естествената красота, на този който се снима като използва ефективни инструменти за редактиране. След като снимате, YouCam Perfect ви позволява да изберете някое от 6-те нива на разкрасяване. Това приложение не е добро само при снимки в близък план, но и при всякакви случаи. Например, функцията ‘Lengthen Legs‘ ви помага да добавите височина на тялото си, ако сте се снимали в цял ръст. А ‘Body Slim‘ свива кръста ви, за да изглеждате по-слаби.

BestMe Selfie Camera

Приложението разполага с 125 филтри, които можете да добавите в реално време. Ще откриете и над 100 стикера и широка гама от опции за споделяне на снимките ви в социалните мрежи.

Lidow

Lidow е още едно страхотно приложение, предлагащо множество функции за редактиране и ефекти. За съжаление обаче, потребителите не могат да избират изходен формат за своите снимки, поддържат се само JPG и PNG файлови формати.

 

Вижте пет полезни съвета за правене на добри снимки