Ако сте на мнение, че пазаруването на хранителни продукти е стресиращ процес, то тогава имате нужда от помощ. Може и да не знаете, че ценна помощ се предлага под формата на приложения за създаване на списъци за пазаруване на хранителни стоки.

Ако пазарувате хранителни стоки само веднъж седмично и не искате да забравите нещо важно, информацията на androidpit по-долу ще ви е от полза. Нека бъдем честни – едва ли някога забравяте смартфона си! И тъй като той е винаги с вас, може да разчитате на него да ви напомня за разни неща, като това какви продукти липсват в хладилника ви.

Оut of Milk

За да споделяте списъците си в приложението Out of Milk с други, трябва да влезете чрез Facebook,  Google акаунт или имейл. Освен това, това приложение предлага някои отлични опции. Например, можете да получите достъп до предварително въведени рецепти, списъци със задачи и продукти, за да не се налага да създавате вашия списък за пазаруване от нулата. Приложението също така допълва думите, които въвеждате и ви дава списък с опции. Това, което прави това приложение особено приятно е, че разделя отделните продукти на отделни секции.

Можете също да редактирате списъка и например да въведете цената и количеството от даден продукт и да оставите приложението само да изчисли вместо вас крайната цена. В долната част на дисплея ще се покаже колко продукти вече сте закупили и какво можете да очаквате да платите на касата.

Bring! Grocery Shopping List

Ако искате да използвате Bring! Grocery Shopping List ще трябва да се логнете в приложението чрез имейл, Google акаунт или Facebook. Интересна е структурата на приложението. Докато в другите приложения можете да търсите продуктите си, като пишете, тук е възможно да избирате подходящи продукти от различните категории. Можете да прецизирате своите записи, като докоснете продукта и изберете подходящото допълнение от списък, който се показва. Ако искате да планирате по-точно, можете също да търсите оферти и вдъхновения за готвене в долната лента.

Grocery Shopping List - Listonic

Простичко, бързо и лесно за използване: това обобщава сравнително добре приложението Listonic. При стартиране приложението ви казва, че има достъп до някои от вашите данни. Можете да изберете кои данни да се използват и кои не. След това може да започнете със създаването на списъка си. За целта трябва само да докоснете символа плюс в долния десен ъгъл.

Inventory and Shopping list Manager

Ако искате да следите не само вашите покупки, но и продуктите, които имате в наличност, това приложение е за вас. След стартиране на приложението, наличните функции ще бъдат изброени и обяснени.

Това, което си струва да се отбележи е, че можете не само да присвоите различните продукти към различни области – например фризера или хладилника, но и че те също се показват веднага след като създадете списък за пазаруване. Така веднага знаете кои продукти все още са налични и кои вече нямате в наличност. Ще трябва обаче да изтривате ръчно продуктите, които сте изчерпили.

That Shopping List

Това приложение прави това, което казва самото му име - предлага ви лесен начин да създавате списък за пазаруване, който няма да забравите у дома или да загубите по невнимание. Можете също да синхронизирате този списък с други устройства.

 

Вижте най-добрите приложения за готвене