Търсенето на нова работа е доста стресиращ процес. Ето защо всяка помощ е добре дошла.

 

От Android Authority са подбрали най-добрите Android приложения за създаване на автобиография. Тъй като първото впечатление на потенциалния работодател за вас се създава именно от автобиографията ви, тя трябва да е безупречна.

 

Aristoz Resume Builder Free (безплатно)

 

 

Приложението се предлага с над 75 шаблона за различни видове работни места. Освен това можете да изтеглите крайния резултат в PDF формат, ако искате. Шаблоните са персонализируеми и можете лесно да ги споделяте. Приложението е безплатно, поддържа се от реклами.

 

CV Engineer (безплатно, $5.99)

 

 

Приложението CV Engineer е проектирано от консултант по подбор на персонала, така че шаблоните са доста добри. Освен това, използването на приложението е изключително лесно, а крайният резултат може да бъде експортиран в PDF формат.

 

Free Resume Builder (безплатно, $1.49)

 

 

Free Resume Builder от Magnetic Lab е едно от най-добрите безплатни приложения за създаване на автобиографии. То има куп персонализирани секции за какъвто и да е вид CV-та и дори ви позволяв да използвате снимка. Приложението се поддържа от реклами, ако искате да се отървете от тях ще трябва да платите $1.49.

 

LinkedIn (безплатно)

 

 

Всеки е чувал за LinkedIn. Ако вече имате профил на сайта няма какво повече да правите, защото той реално представлява вашата автобиография. След като разгледат профила ви, хората могат да се свържат с вас или можете да кандидатствате за работа от самия сайт.

 

LinkedIn разполага и с отлично приложение за професионално обучение, наречено Linked Learning. Може да го използвате ако искате да придобиете някои професионални умения.

 

Microsoft Word (безплатно, $6.99-$9.99 на месец / $149.99 еднократно)

 

 

Хората използват Microsoft Word, за да пишат автобиографиите си от десетилетия. Приложението има шаблони и предлага възможности за обработка на текстовете, за да генерирате наистина красиво изглеждащи документи. Освен това можете да експортирате готовата автобиография в различни формати.

 

Resumaker (безплатно)

 

Resumaker предлага множество шаблони, които са достатъчно лесни за попълване и експортиране. Можете да персонализирате всяка буква от автобиографията си, ако трябва, и дори можете да я направите цветна, ако искате. Експортирате в PDF формат, както повечето приложения в този списък. Приложението е напълно безплатно, но се поддържа от реклами.

 

Вижте 5 фактора, които да проучите преди да приемете нова работа