Риболовът е дейност, на която може да се наслаждавате самостоятелно, далеч от други хора. Това звучи перфектно предвид глобалната пандемия, която преживяваме.

Е, ако риболовът е вашето нещо, тези приложения препоръчани от Android Headlines, може да ви помогнат да станете по-добър рибар.

FishAngler

FishAngler е може би най-доброто приложение за риболов за повечето от вас, тъй като това е многоцелево приложение. Благодарение на него може да разберете кои са най-подходящите моменти за улов на риба, можете да регистрирате и проследявате улова си с над 45 атрибута, включени в това приложение, включени са метеорологичните условия в реално време и т.н.

FishAngler дори ви позволява да се свързвате с други риболовци и да получавате съвети от тях или от самото приложение. Можете да покажете улова си и на други рибари.

Fishing Points

Fishing Points също е многоцелево приложение и се предлага с офлайн режим. Приложението включва компас и може да измерва разстояния. Благодарение на това приложение можете да проверявате дневната прогноза за активността на рибата, както и времето за храненето ѝ.

Fishbrain

Fishbrain е едно от най-популярните приложения за риболов в Google Play Store. Приложението има над девет милиона потребители и предлага много функции. На първо място, то има огромна база данни с различни видове риба и информация за всеки вид. 

В приложението също са включени прогноза за риболов и календар. Приложението обхваща над 130 вида риби и можете да научите кое е най-доброто време и местоположение, за да ги уловите. Ще разберете и какви са примамките за конкретни видове риба. Приложението ви позволява да регистрирате улова си и да видите отчет на резултатите си. Можете също да разговаряте с други потребители на Fishbrain.

Fishing Knots

Fishing Knots е приложение, чието име казва всичко. Това приложение има за цел да ви научи как да завързвате риболовни възли. Това не е лесна задача, a е от значение така, че не я подценявайте. Приложението ще ви покаже подробно и с изображения как да завържете конкретни възли.

Fishing Knots работи без интернет връзка, между другото, така че можете да го използвате навсякъде и по всяко време. Интерфейсът е наистина добре направен и изключително лесен за използване. Приложението е напълно безплатно за използване, но включва реклами.

Anglers' Log

Anglers 'Log е основно риболовен дневник. Това приложение се предлага с чудесен потребителски интерфейс. Това полезно приложение ще ви позволи да проследявате, анализирате и споделяте улова си с лекота. Освен това ще можете да управлявате вашите улови, пътувания, местоположения, стръв и много други.

Споделянето е вградено в приложението, така че ще можете да споделяте информацията си чрез социални медии или с вашите контакти. Ще можете също така да регистрирате различни други подробности, като снимки, време и т.н.  Като цяло, това приложение ви позволява да следите всичко, свързано с риболова.

My Fishing World

My Fishing World е игра. Графиката в тази игра изглежда страхотно и това подобрява цялостното изживяване. Визуалните ефекти също са изключителни. Можете дори да разговаряте с други рибари в тази игра, тъй като играта включва функция за онлайн чат. Тази игра предлага тонове различно съдържание, с единствената цел да ви предпази от скуката.

Можете да получите различни бонуси за изпълняваните от вас задачи и дори има албум, който ще съхранява всичките ви трофеи и подробна информация за това къде, кога и какво сте хванали.

 

Вижте защо е добрe да спрем автоматичните ъпдейти на приложенията в Google Play