Смартфоните могат да направят толкова много неща. Измерването на скоростта ви е едно от тези неща. Може да се нуждаете от приложение за измерване на скоростта по различни причини. Бегачите могат да ги използват, за да измерват скоростта си. Автомобилните ентусиасти могат да ги използват по очевидни причини. Всеки, който се движи, може да използва подобно приложение. Няма много опции, но някои от тези приложения работят доста добре.

 

Ето кои са най-добрите Android приложения за измерване на скоростта.

1. GPS Speedometer and Odometer

GPS Speedometer and Odometer е сред най-популярните приложения за измерване на скоростта. Приложението работи офлайн. Това е нещо, което обикновено не се забелязва от пръв поглед. Освен това приложението може да проследява скоростта, средната скорост, разстоянието, времето за пътуване и максималната скорост. Има прост интерфейс, който просто показва скоростта ви. Безплатната версия има реклами, а платената версия не, но и двете вършат едно и също нещо. Платената версия има цена $ 1,10.

2. GPS Speedometer

Приложението GPS Speedometer не поддържа реклами и е доста просто. То разполага с HUD режим, компас и показва колко бързо вървите. Приложението идва с пет теми, вдъхновени от големите производители на автомобили като Ferrari и Lexus. Pro версията е сравнително евтина – $ 1. Това е добър вариант за тези, които не се нуждаят от много допълнителни функции.

3. DigiHUD Speedometer

DigiHUD Speedometer е дигитално HUD приложение, което е и скоростомер. HUD ви показва няколко полезни неща. Ще можете да видите скоростта, разстоянието, средната скорост и максималната скорост. Приложението също така разполага с компас, километраж и часовник. Използва прост дизайн на цифров часовник. Това прави по-лесно четенето, особено през нощта. Pro версията е снабдена с някои допълнителни възможности и има цена $ 1,49. Нито една от версиите няма реклами.

4. SpeedView

SpeedView е друго популярно приложение за измерване на скоростта. То има много добри характеристики и включва типичен HUD, където можете да проверите скоростта и останалите статистически данни за шофиране. Приложението следи неща като време за придвижване, време за спиране, разстояние, скорост и др. То също така разполага с компас, графики за вашите статистики и др. и дори ще ви предупреди, ако избързвате. Има безплатна и Pro версия. Платената версия отключва няколко допълнителни функции и има цена $ 2.

5. Ulysse Speedometer

Ulysse Speedometer е едно от най-богатите на функции приложение, като включва алтиметър и компас. Приложението ще показва и неща като батерията и температурата на телефона, така че да сте сигурни, че изобщо не увреждате телефона си. Списъкът с функции е огромен. Безплатната версия има реклами, докато платената версия не. Цената на платената версия е $2.

 

Вижте 4 фитнес приложения за Android и iOS, които е добре да използвате