Много хора прекарват голяма част от времето си в автомобила. Това е причината, Google, Apple и производителите на автомобили да се опитват да използват технологиите там с пълна сила.

 

Екосистемата все още не е толкова добра колкото ни се иска, но и сега има някои забавни неща, които може да правите в колата си. Ето кои са най-добрите Android приложения за автомобили  според Android Authority.

1. Android Auto

Android Auto е сред най-добрите приложения за автомобили. То е на Google и ви дава бърз достъп до Google Maps, Spotify, приложения за съобщения и др. Приложението е безплатно.

2. Car Maintenance by myCARFAX

Car Maintenance by myCARFAX е приложение за управление на автомобили. Това означава, че можете да наблюдавате куп неща. Можете да видите цялата си поддръжка и ремонти от приложението. Освен това, приложението ви сигнализира, когато е време за допълнителна поддръжка или дори да подновите регистрацията си. Приложението е безплатно.

3. Drivvo

Drivvo е едно от най-мощните приложения за автомобили. С него можете да следите всичко –време за ремонт, поддръжка, разходи, изминати разстояния и др. Безплатната версия включва повечето от функциите. Но за $ 6 получавате архивиране в облака, синхронизиране на данни, експортиране на данни и никакви реклами.

4. GasBuddy

GasBuddy ви помага да пестите пари, като следи цените на горивата във вашия район. След това може да изберете бензиностанцията с най-ниските цени. Приложението е безплатно.

5. SpotAngels

SpotAngels е едно от на-новите приложения за автомобили и е с голям потенциал. Това приложение може да ви помогне да откриете колата си, ако не я откривате. Приложението е безплатно.

6. Torque Pro

Torque Pro е подходящо приложение за тези, които обичат сами да ремонтират колата си. Той се сдвоява с различни OBD 2 устройства чрез Bluetooth и може да следи за различни статистически данни от колата ви. Включва GPS скоростомер, аларми и предупреждения, CO2 емисии и др. Има безплатна версия, която можете да опитате първо. Pro версията, която има цена $ 5 обаче получава по-чести актуализации. 

7. YouTube

В YouTube може да намерите информация за всичко – от това как да сменяте маслото до това как да ремонтирате спирачките. Приложението има безплатна версия и платена с цена $10.

 

Вижте 10 технологии, които е добре да имат бъдещите автомобили