Интересувате ли се от Formula 1? Може да задоволите тази ваша страст с някое от приложенията, препоръчани от Android Headlines. В списъка по-долу ще намерите приятен баланс между приложения и игри за Formula 1.

 

Formula 1

 

 

Formula 1 е официалното Android приложение за Formula 1. То съдържа множество информация - ще намерите най-новите новини и анализи, заедно с графиците и резултатите от Grand Prix. Включен е и задълбочен технически анализ от експерти, както и още много любопитни неща.

 

F1 Manager

 

 

F1 Manager е официалната игра за управление на състезания във Formula 1. Тя ви позволява да създадете свой собствен F1 отбор и да играете в реално време. Можете, разбира се, да провеждате разговори по време на състезанието. Събирането на компоненти за автомобили също е част от тази игра както и персонализирането на вашите състезателни автомобили.

 

F1 Grand Prix

 

 

F1 Grand Prix е по същество вашето придружаващо приложение за състезанията във F1. Тук ще откриете информация за 21 състезателни писти, заедно с интерактивни карти. Включени са и новини, актуализации и ексклузивни оферти.

 

iGP Manager

 

 

iGP Manager е мениджърска игра. В тази игра можете да създадете свой собствен екип и след това да се състезавате в онлайн шампионати, които предлагат състезания в реални условия. Тази игра може да се  играе на различни устройства, можете да получите достъп до нея от вашия телефон, таблет и десктоп ... дори можете да превключвате между тях по време на състезание.

 

F1 Mobile Racing

 

 

Това е официалната мобилна игра на FIA Formula One World Championship. Тя предлага страхотна графика и реалистични състезания, на които може да се наслаждавате толкова дълго колкото искате. Можете да разработите и персонализирате свой собствен автомобил за F1 в тази игра или да се състезавате за един от 10-те официални F1 отбора.

 

Motorsport Manager Mobile

 

 

Motorsport Manager Mobile е една от най-добрите игри в тази област. Можете да наемате пилоти, да развивате автомобилите си и да инвестирате в нови технологии, за да имате предимство. Можете да работите с пилотите си, за да подобрите тяхната производителност и да формулирате различни стратегии.

 

Вижте най-добрите игри с коли за Android