Смяната на тапета на началния екран на телефона ви може да ви донесе съвсем ново усещане. Ако сте се отегчили от начина, по който изглежда началния ви екран, но нямате снимка, която да използвате, може да опитате да откриете подходящия за вас тапет.

 

От Digital Trends са направили селекция от най-добрите Android и iOS приложения за тапети. Вижте кои са те.

Backgrounds HD (Android)

Има огромно разнообразие от различни изображения в това безплатно приложение за Android. Можете да търсите по категории, да видите какво ново се предлага или дори да проверите какво е популярно сред другите хора. Има и удобна функция за търсене.

Wallpapers & Backgrounds (iOS)

Има повече от 10 000 различни тапети, от които можете да избирате в това безплатно приложение за iPhone. Те са разделени на различни категории и всеки ден има свежи допълнения. Ще намерите тапети, оптимизирани за различните модели iPhone, iPads и Apple Watch.

Muzei Earth View Wallpapers (Android)

Приложението Muzei Earth View Wallpapers улеснява пренасянето на някои великолепни снимки на Google Earth на вашето устройство. Приложението автоматично размазва всяко изображение, за да гарантира, че вашите икони на началния екран няма да се изгубят (можете да промените интензитета на размазването). Трябва също така да проверите приложението Muzei Live Wallpaper за нов тапет всеки ден, всеки от който се базира на известно произведение на изкуството.

WLPPR (iOS)

Ще откриете прекрасни сателитни снимки, които може да използвате като тапети за iPhone си. Те ще ви напомнят колко красива е нашата планета. Ще откриете грандиозна селекция от фонове с висока разделителна способност с информация за това, което изобразяват.

TapDeck (Android)

Зад всяка снимка има история, но повечето приложения за тапети не се занимават с нея. Тяхната цел е единствено да ви предоставят богат избор от изображения с високо качество. Тапетите от TapDeck обаче ви помагат да откриете историята, която стои зад тях. Когато една снимка ви хареса, плъзнете нагоре пръст, за да прочетете придружаващата я статия.

Vellum (iOS)

Ако търсите внимателно подреден избор от елегантни, артистични изображения, които да използвате като фон за вашия iPhone, тогава проверете Vellum. Приложението всеки ден ще сменя тапета ви, повечето тапети са организирани в тематични пакети. Можете да прегледате кои тапети ще се появяват на вашия начален екран.

 

Вижте най-добрите Android и iOS приложения за онлайн радио