USB флашките са чудесен начин да съхраняваме информация между различни устройства, когато сме в движение. Другото предимство на тези устройства е, че позволяват лесно да запазите снимка, видео клип, филм или друг важен документ. Колкото повече поверителни данни използвате и споделяте, толкова по-добра идея е да имате сигурна външна флашка, на която да пазите информацията.

 

1. Защо не е добре да продаваме употребявани USB устройства и SSD дискове

Съществуват разнообразни начини, с които допълнително да гарантирате сигурността на USB устройствата и поверителните данни, които съхранявате в тях. Вероятно няма да се изненадате да разберете, че все повече хора извършват продажбата на USB флашки в Amazon или други локални услуги за онлайн търговия.

 

 

2. Най-добрите уеб браузъри през октомври

Microsoft Edge е нов браузър на компанията, който трябва да наследи Internet Explorer и да се конкурира по-успешно с другите популярни предложения в този сегмент. Първата версия дебютира заедно с Windows 10 преди пет години, но не провокира съществен интерес сред потребителите, което предизвика драстични мерки на Microsoft.

 

3. HMD Global ще представи смартфоните Nokia 6300 4G и Nokia 8000 4G

HMD Global е името на компанията, която вдъхна нов живот на търговската марка Nokia в световния пазар на смартфони. В момента портфолиото им включва атрактивни предложения в ниския и средния ценови клас. Смартфоните на Nokia получават максимално бързо софтуерните ъпдейти към Android, което е друга водеща причина да искате да си купите устройство на компанията.

 

 

4. Най-добрите алтернативи на TikTok

TikTok натрупа доста голяма популярност, но с нея дойдоха и проблемите за социалната мрежа. Тя все още е под заплаха от забрана в САЩ, което може сериозно да огранични потребителите. Затова още от сега не липсва интерес и към алтернативите на TikTok. MakeUseOf ни представя шест от тях, които си струва да пробваме.

 

5. Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra ще се продават от 29 януари в шест цвята

Oстават броени седмици до края на календарната година и водещите производители вече се подготвят за началото на 2021г. Конкуренцията се очертава да бъда доста интересна още от първите дни на новата година. Вече ви информирахме за възможността Samsung може да изместят премиерата на Galaxy S21 за януари 2021г.