Windows 10 приложенията не искат да се инсталират на компютъра ви? Неприятно е, когато инсталацията не се стартира или се стартира, но внезапно спира, или получавате код за грешка.

 

1. Какво да направите, aко Windows софтуерът не се инсталира

В тази тема ще ви разкажем защо понякога Windows софтуера не се инсталира и ще обясним как да  решите проблема.

 

 

2. Водещи разработчици на приложения се обявиха против правилата на App Store

Apple се оказаха в центъра на голям конфликт свързан с начина, по който управляват и контролират приложенията в своя онлайн магазин. Аpp Store често е обект на критики заради таксата от 30%, която разработчиците трябва да отделят своите приходи на компанията за дистрибуцията на заглавията им. В миналото Spotify многократно са изказвали недоволството си от тази система, като през последните седмици това се случва и с Epic Games.

 

3. Най-добрите Android приложения за споделяне на местоположението

Къде се намирате е наистина важно. Голяма част от времето си в наши дни отделяме за това да укриваме местоположението си от големи компании като Facebook, Google и други рекламни платформи. Но често ни се налага да споделяме точното си местоположение с приятели или семейството си.

 

 

4. Пазарът на таблети ще отчете ръст за първи път от шест години насам

Taблетите бяха определяни от мнозина като по-добра версия на смартфоните заради по-големите дисплеи и батерии, които предлагат. В крайна сметка се оказа, че това твърдение не намира реално изражение в индустрията. Продажбите на таблети намаляват от няколко години насам и основната причина е навлизането на все по-мощни и атрактивни смартфони с големи дисплеи.

 

5. Как Viber ще помага на учители, ученици и родители през новата учебна година

Eпидемичната обстановка принуди милиони потребители да разчитат на онлайн платформи за комуникация, работа и обучение. Приложения за видеоконферентни разговори като Microsoft Teams, Zoom, Google Мееt се утвърдиха като основен метод за общуване по време на пандемията.