Ако имате проблеми с компютъра си, много е вероятно причината за това да са драйверите за хардуера.

 

1. Какво представляват драйверите за хардуер и защо причиняват толкова много проблеми

Всяка операционна система - от Windows до Android - използва хардуерни драйвери. Това е софтуер, който операционната система на компютъра ви използва, за да ‘говори’ с хардуера. Ето какво още е нужно да знаете по темата.

 

 

2. 7 нови функции в iOS 14, които Android вече има

Apple представи новата версия на iOS, като в нея ще има доста промени. Компанията дори обяви ,че iOS 14 идва с най-големите и драстични новости за началния екран и някои от другите функции. Някои от тези новости обаче се оказват добре известни и използвани от потребителите на Android от години.

 

3. Нова технология ще удъжава с 80% живота на батерията в смартфоните и лаптопите

Продължителното време за работа с едно зареждане е водещ приоритет при избора на мобилно устройство. Едва ли има потребител, който да не е искал да може по-дълго да работи с любимата си джаджа, независимо дали става въпрос за смартфони или лаптопи. 

 

 

4. Huawei патентоваха бюджетен смартфон с вградена в дисплея камера и виртуални бутони за навигация

Huawei се утвърдиха като производител, който предлага най-впечатляващите камера технологии в индустрията. Новите флагмани от сериите Huawei P и Mate Series използват оптика на Leica, софтуер с изкуствен интелект и едни от най-добрите системи за автофокус. Ако сте любител на мобилната фотография определено трябва да обърнете внимание на портфолиото на Huawei.

 

5. Скоро всеки инфлуенсър ще може да продава продукти в Instagram

Instagram е най-популярното приложение за споделяне на снимки и е удобна платформа за следене на знаменитости и общуване с представителите на бизнеса. Специфичен акцент в Instagram винаги е била възможността да пазаруваме и купуваме стоки без дори да напускаме своите акаунти.

 

 

6. Бивш служител на Google стана вторият най-богат човек в Китай

Китай е най-големият пазар на смартфони в света, но също така и родина на редица водещи производители и някои от най-богатите хора в света. Колин Хуанг е името на млад предприемач, който е собственик на платформата за електронна търговия Pinduoduo, която се радва на голяма популярност в страната.