Знаете ли, че Windows има много допълнителни режими, които дават възможност за допълнителна функционалност и помагат да отстраните проблеми или да подобрите ефективността на определени задачи?

 

1. 10 скрити функции в Windows, които може би не знаете

Някои от тях са скрити, за други може би сте чували, но никога не сте ги изпробвали.

 

 

2. Каква ще е разликата между Huawei Mate 40 и Mate 40 Pro

Huawei се утвърдиха като единственият производител, способен да пречупи дългогодишния двуполюсен модел на доминация в пазара на смартфони, който бе установен от Samsung и Apple. Китайският производител става все по-влиятелен фактор въпреки влошените икономически отношения и търговските санкции на американското правителство.

 

3. Глобиха Google със €600 хил. заради нарушаване на "правото да бъдеш забравен"

Aктивността на европейските регулатори вече принуди Google да въведат промени в начина, по който работят приложенията и услугите им на континента. Съгласно препоръките компанията предостави на потребителите в ЕС възможността да използват функцията "правото да бъдеш забравен".

 

 

 

4. 6G мрежите със скорост от 1000Gbps ще станат реалност през 2028г., според Samsung

Следващият скок към 5G технологията ще ни предложи още повече възможности да се забавляваме с любимото мултимедийно съдържание и да сърфираме още по-бързо в интернет. Този процес ще отнеме време, като в Европа вече се изгражда необходимата инфраструктура. 

 

 

5. Как Google ще промени начина, по който слушаме музика и гледаме видео в Chrome

Google от доста време експериментират с интеграцията на нови функции, които да улеснят гледането на мултимедия и слушането на музика от Google Chrome. Компанията вече актуализира потребителите към обновения плейър за аудио и видео, което е достъпен в дясната част на URL лентата.